10 ar sevi visvairāk apsēstās slavenības. TOPS
Slavenības
2015. gada 11. novembris, 18:07

10 ar sevi visvairāk apsēstās slavenības. TOPS

Jauns.lv

Mēs visi esam dzirdējuši par „selfiju karalieni” Kimu Kardašjanu, kas spēj uzņemt līdz 1200 pašbildēm dienā. Taču ticiet vai ne – viņa nav ar sevi visvairāk apsēstā slavenība!

Lai gan realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana šķiet apsēstāka par apsēstu ar „selfiju” taisīšanu (Kimas pašbilžu grāmata „aizgājusi uz urrā”!), kāds viņu ir pārspējis. Apkopojot ar „selfijiem” un sevi apsēstākās slavenības, vērā ņemts fotogrāfiju skaits, ko sabiedrībā zināmie ļaudis publiskojuši savos sociālajos tīklos.

10. vietā dziedātājas Džastins Bībers (1000 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Viņš nekad nav kautrējies parādīt faniem sevi bez krekla. Pat ne meitenēm, kas vēl lāgā nav sasniegušas tīņu vecumu un sastāda lielu daļu no dziedātāja auditorijas. Bībera tieksme izrādīt savus plikumus rezultējusies ar visnotaļ iespaidīgu attēlu skaitu „Instagram” blogā.

9. vietā modele Kendala Dženere (2072 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Kimas Kardašjanas pusmāsa modele Kendala Dženere daudz neatpaliek no slavenās māsas apsēstībā ar „selfijiem”. Kas zina, varbūt drīz viņa apsteigs „selfiju karalieni” Kimu.

8. vietā modele Kara Delaviņja (2266 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Kāda gan jēga būt par vienu no pasaulē labāk apmaksātajām jaunajām modelēm, kas piedalās skatēs visā pasaulē, ja nebūtu ar ko padalīties? Iespējams tā domā Kara, sociālajos tīklos atrādot teju katru brīdi no savas ikdienas.

7. vietā sabiedrības dāma Kima Kardašjana (2277 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Lai gan šķiet, ka šī sabiedrības dāma katru dienu publisko lērumu „selfiju” – reiz viņa vaļsirdīgi atzinusi, ka uzņem līdz pat 1200 pašbildēm dienā –, visus uzņemtos attēlus viņa tomēr nepublisko. Neticami, bet kāds to dara vairāk nekā Kima Kardašjana!

6. vietā repere Nikija Mināža (2279 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Šai reperei nav absolūti nekādu problēmu ar zemu pašvērtējumu. Viņa sev ļoti patīk un vienmēr gatava faniem parādīt jaunākas bildītes no savas ikdienas.

5. vietā sabiedrības dāma Hloja Kardašjana (2319 selfiju topa sastādīšanas brīdī).

Kas to būtu domājis – taču Kimas Kardašjanas māsai Hlojai ir vēl lielāka „selfiju” atkarība! Arī viņai patīk sevi izrādīt. Reizēs, kad viņa nepublisko savas privātās bildītes, Hloja blogā ievieto attēlus ar ziediem un iedvesmojošiem citātiem.

4. vietā popzvaigzne Rianna (2787 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Ja Rianna nav aizņemta ar jauna albuma ierakstīšanu un uzstāšanos izpārdotos koncertos, viņu nodarbina perfekta savas pēcpuses attēla uzņemšana, ko varētu atrādīt sociālo tīklu sekotājiem.

3. vietā sabiedrības dāma Parisa Hiltone (2806 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Nav nekāds pārsteigums, ka mis Hiltone ierindojas „selfiju” apsēsto slavenību topa godalgotajās vietās. Turklāt cilvēkiem visā pasaulē patīk aplūkot viņas „Instagram” kontu – interesantas drēbītes, pikantas fotosesijas, jauni sunīši...

2. vietā reperis P Diddy (5286 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Reperis un veiksmīgais uzņēmējs izmanto sociālos tīklus, lai reklamētu un sekmētu arī savu uzņēmējdarbību. Viņš reklamē savu apģērbu līniju „Sean John”, ierakstu firmu, šņabi „Circoc”...

1. vietā reperis Snoop Dogg (12 761 publiskotu fotogrāfiju topa sastādīšanas brīdī).

Ar sevi visvairāk apsēstā slavenība izrādījies reperis un aktieris Snoop Dogg! Ar 4.5 miljonu lielu sekotāju skaitu viņš, protams, nevar konkurēt ar Kimu Kardašjanu, taču tas reperi nav atturējis publiskot vairāk nekā 12 tūkstošus fotogrāfiju savā „Instagram” blogā. Snoop Dogg cenšas izklaidēt savus fanus kā vien prazdams!

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press