Saimniekšova "dabas bērni"drīzumā kļūs par vecākiem. FOTO. VIDEO
Gada nogalē „Saimnieks meklē sievu” pirmās sezonas dalībnieki Gunita un Kaspars Vaikuļi kļūs par vecākiem.
2015. gada 12. novembris, 04:09

Saimniekšova "dabas bērni"drīzumā kļūs par vecākiem. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

TV šova „Saimnieks meklē sievu” pirmās sezonas dalībnieki Gunita un Kaspars Vaikuļi pēc mēneša būs vecāki pirmdzimtajam puisītim.

Kad pie Gunitas un Kaspara viesojās TV šova vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare, viņi atklāja, ka gaidāms puisītis. Vārda izvēlē vēl nav zināms gala lēmums, bet pāris svārstās starp vārdiem – Aro un Airo. Gunita jau bija nosapņojusi, ka pāra pirmais mazulis būs puika, tāpat viņa paredz, ka būs arī otrs bērniņš - meitene. Laulātā pāra vidū joprojām valda ideāla saskaņa, saticība un, kā atklāj Kaspars, tad dažkārt abi saprotas pat bez vārdiem.

Uzreiz pēc šova Gunita ar Kasparu uzsāka kopdzīvi vienstāvu lauku mājā netālu no Viesītes. Taču, gaidot mazuli, rudens un ziemas mēnešos viņi pārcēlušies uz dzīvokli, jo māja nav no jaunākajām un bija grūtības to apkurināt.

Gunita un Kaspars viens otru satika šova „Saimnieks meklē sievu” pirmajā sezonā un pēc gada kopā būšanas svinēja klusas kāzas tuvāko draugu un radu lokā. Kā ģimenes tradīcija viņiem kļuva ceļošana. Pirmajā kopīgajā ceļojumā Vaikuļi devās uz Itāliju, kur ar stopiem 25 dienās izceļoja valstij piederošo Sicīlijas salu. Bet pagājušajā ziemā viņi mēnesi atvēlēja, lai apskatītu Kanāriju salas.

Baiba Sipeniece – Gavare apciemo Gunitu un Kasparu Vaikuļus

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video, publicitātes