Slavenības
2015. gada 13. novembris, 19:59

Kādi ir slavenību iecienītākie brīvdienu galamērķi?

Jauns.lv

Kad iestājas drēgnais un drūmais rudens, slavenības dodas pagarināt vasaru uz siltākām zemēm. Kādi ir viņu iecienītākie galamērķi?

Bijušais futbolists Deivids Bekhems ar sievu modes dizaineri Viktoriju Bekhemu izvēlējies piecu zvaigžņu kūrortu Marakešas pilsētā Marokā. Tur pāris šogad atzīmēja arī Deivida apaļo – 40. dzimšanas dienu.

Zīmola „Victoria’s Secret” modele Alesandra Ambrosio dod priekšroku saulei, smiltīm un sērfošanai. Viņa par labāko vietu atpūtai izvēlējusies Grieķijas salu Mikonu. Grieķiju iecienījusi vēl virkne citu slavenību – sākot ar dziedātāju Keitiju Periju līdz aktrisei Keitai Hadsone un sabiedrības dāmai Nikijai Hiltonei-Rotšīldai. Taču tieši Mikonas salu visbiežāk izvēlas modes un kino industrijas elites pārstāvji.

Modele Rouzija Hnatingtone-Vaitlija ir viena no neskaitāmām slavenībām, kas par vislabāko vietu atpūtai izvēlas Francijas Rivjēru.

Slaveno Kardašjanu pusmāsa modele Kendala Dženere un Holivudas aktrise Džesika Alba iecienījušas atpūtu Meksikā, kur atgriežas ik gadu.

Kad popzvaigzne Rianna ir nogurusi no Holivudas kņadas, viņa nekavējoties dodas uz savu dzimto zemi Barbadosu. Dzimusi un augusi netālu no galvaspilsētas Bridžtaunas, dziedātāja vecāku mājas pameta jau pusaudzes gados, lai varētu veidot mūziķes karjeru. Taču viņa nekad nav aizmirsusi savu izcelsmi un par vislabāko atpūtu uzskata atgriešanos mājās.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram