Slavenības
2015. gada 15. novembris, 05:54

Astoņas slavenības, kas ienīst māsas Kardašjanas. TOPS

Jauns.lv

Amerikāņu realitātes šova zvaigznes māsas Kardašjanas vai nu patīk, vai tās ienīst. Šķiet, pret šīm uzmanību alkstošajām sievietēm vienaldzīgo nav.

Reizēm ir izklaidējoši vērot šīs amerikāņu ģimenes ikdienas dzīves aizkulises, taču bieži vien piemeklē doma – kāpēc gan šīs Kardašjanas vispār ir slavenas? Ko viņas tādu sasniegušas? Ko izdarījušas? Ko paveikušas? Vai tā patiešām it tikai bēdīgi slavenā Kimas seksa video lente, kas padarīja šo ģimeni par TV zvaigznēm? Vai tie ir nemitīgie skandāli, kas aizvien notur šo ģimeni sabiedrības uzmanības centrā?

Šos jautājumus sev uzdevušas arī citas sabiedrībā labi zināmas personas, kuras slavu izpelnījušās pateicoties darbam, ne ikdienas dzīves peripetijām. Viņi nevairās publiski paust nepatiku pret šīm „tukšajām” realitātes šova zvaigznēm. Pat prezidents Baraks Obama izteicies, ka viņam nepatīk, ja meitas skatās „Keeping Up The Kardashians”.

ASV prezidents Baraks Obama ar ģimeni

Kādā no sarunām ar presi ASV pirmā lēdija Mišela Obama atzina, ka vīram, ASV prezidentam Barakam Obamam, ļoti nepatīk, ja meitas Saša un Mālija skatās Kardašjanu realitātes šovu. Kādu laiku pēc šīs intervijas atklātībā nonāca informācija, ka Baltajā namā šīs televīzijas pārraides skatīšanās ir aizliegta pavisam. Acīmredzot Mišela un Baraks nevēlas, lai viņu bērni pārņemtu sliktus paradumus no Kardašjanām.

Aktieris Daniels Kreigs

Intervijā vīriešu žurnālam „Q” aktieris Daniels Kreigs bez liekas ceremonēšanās nosaucis māsas Kardašjanas par „sasodītām stulbenēm”. „Tu skaties un domā – viss, ko man vajadzētu darīt ir izturēties kā sasodītam stulbenim TV kameru priekšā un tad man maksās miljonus,” norādījis Džeimsa Bonda lomas atveidotājs. „Es netiesāju, es tikai izdaru secinājumus.” Kreigu neiejūsmina veids, ka māsas Kārdašjanas iemantojušas slavu un kā cenšas to noturēt, atspoguļojot savu privāto dzīvi.

Dziedātājs Maikls Bublē

2011. gadā, kādā no saviem koncertiem kanādiešu dziedātājs Maikls Bublē vērsās pie publikas ar paziņojumu: „Dāmas un kungi, man ir ļoti īpašs viesis. Lūdzu sagaidiet Kimu Kardašjanu.” Pūlis vienā balsī noelsās, taču Bublē smejoties turpināja: „Nē, es tikai ākstos! Tā kuce nekad nekāps uz manas skatuves.” Bublē parasti ir ļoti ieturēts cilvēks, taču acīmredzot arī viņu pamatīgi nokaitinājušas Kardašjanu klana pārstāves.

Dziedātāja Meraija Kerija

Baumo, ka tieši Kima vainojama pie Meraijas un vīra, repera Nika Kanona, laulības izjukšanas. Kādā intervijā Kanonam palūgts nosaukt piecas bijušās mīļākās un viņš bez liekas vilcināšanā to arī izdarījis, piedevām veltot jūsmīgus vārdus Kardašjanu klana pārstāvei. Tiesa, arī pirms tam Meraijai nebija siltu jūtu pret Kimu. Sevišķi dziedātāju bija aizkaitinājusi vieglprātība, ar kādu pēc 72 dienu kopdzīves Kima šķīra laulību ar basketbolistu Krisu Hamfrisu. „Es esmu īsta, es Holivudas dēļ neuzlikšu masku,” norādīja Meraija. „Dažkārt mēs ar Niku strīdamies, bet tieši tāpēc mēs nepašķīrāmies jau pēc četriem kopdzīves mēnešiem.” Vēlāk gan dziedātāja apgalvoja, ka viņas komentārs nav bijis par Kimu, taču necentās arī pārāk silti atvainoties.

Dziedātāja Šēra

Šēra savas nepatiku pret Kardašjanu klanu pauda virknē dusmīgu „Twitter” ierakstu. „Es neskatos realitātes šovus!” viņa paziņoja „Nekad neesmu skatījusies Kardašjanu šovu, taču šīs kuces vajadzētu izmest uz lielceļa, lai tās strādā. Es nejokoju!” Vēlāk viņa „Twitter” kontā apvaicājās „Vai tā ir taisnība, ka Kardašjana piedalījusies pornofilmā? Es, pie velna, neesmu lietas kursā!” Pēc tam, kad Šēras sociālo tīklu sekotāji sāka jautāt dziedātājai, kāpēc viņa tik ļoti ienīst Kardašjanas, dziedātāja taisnojās, ka esot kļūdījusies un sajaukusi vārdus. Viņa esot domājusi realitātes šovu „Bridezillas”. „Es neienīstu Kardašjanas, es viņas nepazīstu,” komentēja Šēra.

Aktrise Rīza Viterspūna

Viterpsūnu kaitina plašsaziņas līdzekļu saceltā ažiotāža ap Kimas Kardašjanas seksa video. 2011. gada MTV kino balvu ceremonijas vakarā viņa izteicās sekojoši: „Laikā, kad es ienācu šovbiznesā, seksa video liktu kaunēties un slēpt to zem gultas. Bet, ja tu ar tālruni uzņemtu kailfotogrāfijas, tu slēptu seju.” Lai gan aktrise nenosauca Kimas vārdu, bija nepārprotami skaidrs, ka daļa runas ir veltīta realitātes šovu zvaigznēm, kuras ir slavenas tikai ar to, ka ir slavenas. „Ir iespēja iekarot vietu Holivudā arī bez realitātes šova,” norādīja Rīza.

Aktrise Hale Berija

Aktrise bija ļoti vīlusies, kad pirms dažiem gadiem uzzināja, ka viņas meitas Nālas tēvs, modelis Gabriels Obrijs, redzēts pavadām laiku Kimas Kardašjanas sabiedrībā. „Hale nevēlas, lai Nālas dzīvē ienāktu kāda realitātes šovu zvaigzne,” norādīja paziņa. „Viņa bija ļoti nikna.” Kādu piemēru gan bērnam varētu rādīt cilvēks, kurš slavu un naudu vērtē augstāk par visu? Berija norāda, ka viņas dusmu iemesls nebija greizsirdība. Aktrisei esot vienalga, ar ko tiekas meitas tēvs, ja vien tā nav kāda realitātes šovu zvaigzne.

Basketbolists Kriss Hamfriss

Kuram gan varētu būt spēcīgāks iemesls nīst Kardašjanas kā basketbolistam Krisam Hamfrisam? Viņš apprecēja Kimu Kardašjanu. Vairākus miljonus vērtās kāzas translēja TV, par tām rakstīja prese, taču 72 dienas vēlāk sarkstošā sieviņa iesniedza tiesā laulības šķiršanas prasību. Prāva ilga krietni ilgāk nekā pati laulība – pusotru gadu – un bija un nežēlīga, taču Kriss neatkāpās no vārdiem, ka šī ģimene ir „liekuļi”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press