Ar vēzi slims fans pirmais noskatās jaunos "Zvaigžņu karus". VIDEO
Nedziedināmi slimais Daniels Flītvuds ar sievu Ešliju.
Trakā pasaule
2015. gada 15. novembris, 09:30

Ar vēzi slims fans pirmais noskatās jaunos "Zvaigžņu karus". VIDEO

Jauns.lv

Neārstējami slims „Zvaigžņu karu” fans no Teksasas pusotru mēnesi pirms pirmizrādes noskatījies sāgas jauno, septīto epizodi.

Īpaši Danielam Flītvudam sarīkots slēgts seanss – viņš sirgst ar vēzi un oficiālo pirmizrādi decembrī var arī nesagaidīt. Lai sagādātu šo iespēju, tviterī bija sākta kampaņa #ForceForDaniel – Spēks Danielam.

Trīsdesmit vienu gadu vecā sirdzēja plaušas jau par 90% pārņēmis audzējs. Viņš no astoņu gadu vecuma ir „Zvaigžņu karu” fans un vienmēr ir pircis biļetes kinoteātru pirmajās rindās. Par doto iespēju Flītvuds ir ļoti pateicīgs režisoram Dž. Dž. Abramsam.

Viņam tā nav pirmā šāda reize – 2013. gadā režisors sarūpēja slēgtu izrādi filmas „Zvaigžņu ceļš: atriebība” vēl nepabeigtajai versijai citam ar vēzi slimam pielūdzējam.

Filmas „Zvaigžņu kari: Spēks mostas” darbība norisinās 30 gadu pēc sestās epizodes. Uz ekrāna atgriezusies vecā gvarde – Harisons Fords Hansa Solo lomā, Marks Hemils (Lūks Debesgājējs), Kerija Fišere (princese Lea). Latvijā to sāks rādīt 18. decembrī.

Filmas "Zvaigžņu kari: Spēks mostas" reklāmas treileris - video:

Kasjauns.lv/Foto: Facebook