Slavenais arhitekts Pīlēns un blogere Bindemane nešķirami. FOTO
Mārtiņš Pīlēns un Santa Bindemane pēdējā laikā pasākumus apmeklē kopā. Savas attiecības viņi pagaidām nekomentē.
Slavenības
2015. gada 16. novembris, 05:09

Slavenais arhitekts Pīlēns un blogere Bindemane nešķirami. FOTO

Jauns.lv

Pēdējā laikā blogere Santa Bindemane sabiedrībā iziet kopā ar pazīstamo arhitektu Mārtiņu Pīlēnu. Kopā viņi ieradās uz jaunākās filmas par Džeimsu Bondu – „Spektrs” – pirmizrādi, kopā viņi bija arī atklājot koncertzāli „Lielais dzintars” Liepājā un piektdienā, 13. datumā apmeklēja Signes Meirānes jaunākās grāmatas atvēršanas svētkus.

Šogad Santa pielikusi punktu savai laulības dzīvei ar grupas „Prāta vētra” mūziķi Māri Mihelsonu, un sabiedrībā parādījās tikai kopā ar bērniem, savu bijušo vīru vai draudzeņu kompānijā. Kasjauns.lv Bindemani pamanīja kinoteātrī „Splendid Palace”, un viņa nebija viena, bet Pīlēna kompānijā. Pārītis jutās gana brīvi – pirms filmas kinoteātra foajē pastaigājās, rokās sadevušies, un veltīja viens otram glāstus. Puisis Santu ik pa laikam apķēra, bet Santa mīlīgi bāza roku puiša bikšu aizmugurējā kabatā.

Pēc pāris dienām, kad Liepājā notika viens no šā gada grandiozākajiem kultūras pasākumiem – koncertzāles atklāšana, to apmeklēja arī Mārtiņš, kurš ir koncertzāles dizaina autors. Un, protams, šajā nozīmīgajā brīdī Santa bija viņam blakus.

Savukārt šonedēļ piektdienā, 13. datumā, Santa ar Mārtiņu Rīgā bija klāt pavārmākslas grāmatu veidotājas Signes Meirānes prieka brīdī, kad dienasgaismu ieraudzīja viņas kārtējais veidotais izdevums.

Mārtiņš Pīlēns nāk no arhitektu dzimtas, jo viņa tēvs ir pazīstamais Liepājas arhitekts Uldis Pīlēns. Uldis kopā ar Mārtiņu ir labi zināmi arī kā „Vīna studijas” idejas autori un realizētāji. Sarunā ar Kasjauns.lv Santa par pavadoni bija noslēpumaina: „Šoreiz no komentāriem atturēšos.”

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, Anete Janševica