Rēzija Kalniņa, Mirdza Martinsone, Elīna Dzelme un citas aktrises atrāda Zeltiņas rotas. FOTO
Agneses Zeltiņas (no kreisās) rotas demonstrēja arī aktrise un režisore Rēzija Kalniņa.
Slavenības
2015. gada 16. novembris, 17:06

Rēzija Kalniņa, Mirdza Martinsone, Elīna Dzelme un citas aktrises atrāda Zeltiņas rotas. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē kinoteātrī „Splendid Palace” pirmizrādi Latvijā piedzīvoja Paolo Sorentīno filma „Jaunība”. Pirms tās visā spožumā uz skatuves varēja redzēt vienpadsmit burvīgas pašmāju aktrises.

Pirmizrādi ar savu klātbūtni pagodināja daiļas aktrises, kuras īpašu pārsteigumu filmas skatītājiem bija sarūpējušas, demonstrējot aktrises Agneses Zeltiņas radītā zīmola „Soulstones” jaunākās kolekcijas „Monella” rotas. Cita pēc citas, skaļu aplausu pavadītas, uz skatuves nāca gan Latvijas teātra leģendas Mirdza Martinsone un Regīna Razuma, gan dīvas Rēzija Kalniņa, Elita Kļaviņa un Agnese Zeltiņa, gan skaistās un talantīgās Maija Doveika, Zane Vaļicka un Elīna Dzelme, Kristīne Beļicka, gan arī jaunās aktrises Aminata Grieta Diarra un Lelde Dreimane.

Skatuves mākslinieces bija saposušās pašmāju dizaineres Agneses Eidukas speciāli pasākumam darinātās kleitās, krāšņajā iznācienā vēstot, ka skaistumam un sievišķībai nav vecuma. Projekta iniciatore aktrise un rotu zīmola vadītāja Agnese Zeltiņa sadarbībā ar stila dizaineri un režisori Kristīni Rudzinsku modes skates papildinājumā izrādīja arī īpašu šim pasākumam radītu pašu dokumentālu īsfilmu “Jaunība” ar minēto aktrišu piedalīšanos, kas ir nebijis projekts Latvijā, apvienojot tik dažādu žanru aktrises vienotā vēstījumā visām Latvijas sievietēm.

Pirms filmas „Jaunība” pirmizrādes klātesošajiem uzrunu teica kinokritiķe Daira Āboliņa, kura klātesošos iepazīstināja gana ar filmas galvenajiem varoņiem, gan filmas nominācijām: „Itāļu režisora Paolo Sorrentīno filma „Jaunība” ir nominēta piecām „Oskara” balvām, kas ir rekords šā gada nomināciju skaitā,” vēstīja Āboliņa.

Filmas pirmizrādi ieradās noskatīties arī Agneses Zeltiņas meita Marija Romija ar dzīvesbiedru un meitas Mīlas Jasmīnas tēvu Intu Jansonu, Agneses māsa dermatoloģe Lauma Valeine ar vīru, neiroķirurgu Egilu Valeini, teātra zinātniece Guna Zeltiņa, finansiste Ilze Jurkāne, miljonāre Margarita Dāve un daudzi citi.


Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica