Deivids Bekhems atzīts par seksīgāko planētas vīrieti
Bekhems pajokoja, ka par šo titulu paldies ir jāsaka viņa frizierim, stilistam un "fotošopam".
Slavenības
2015. gada 18. novembris, 21:33

Deivids Bekhems atzīts par seksīgāko planētas vīrieti

Jauns.lv

Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems, kurš sportista karjeru jau noslēdzis, populārā žurnāla "People" vērtējumā atzīts par 2015. gada seksīgāko planētas vīrieti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Slavenību dzīvesstila žurnāls "People" jau 30 gadus nosauc planētas seksīgāko vīrieti, bet Bekhems šādu titulu ieguvis pirmo reizi. Pērn par seksīgāko tika atzīts austrāliešu aktieris Kriss Hemsvorts, bet iepriekš šādu atzinību ir guvuši arī aktieri Mets Deimons, Čanings Tatums, Bredlijs Kūpers, Raiens Reinoldss, Džonijs Deps (divreiz), Hjūdžs Džekmens, Breds Pits (divreiz), Toms Krūzss, Šons Konerijs un Džordžs Klūnijs (divreiz).

"People" seksīgāko planētas vīrieti pirmo reizi nosauca 1985. gadā, kad par to kļuva austrāliešu aktieris Mels Gibsons. Seksīgā planētas vīrieša titulu pārsvarā ir izpelnījušies aktieri.

40 gadus vecais Bekhems pauda prieku par saņemto atzinību, taču piebilda, ka sevi nekad nav uzskatījis par atraktīvu un seksīgu vīrieti. Viņš arī jokoja, ka par šo titulu paldies ir jāsaka viņa frizierim, stilistam un "fotošopam", jeb programmai, ar kuras palīdzību tiek uzlabota fotogrāfiju kvalitāte. Tāpat viņš smēja, ka šī atzinība būs pamatīgs trieciens viņa vecākajam dēlam Bruklinam, kuram ir 16 gadi. "Viņš [Bruklins] man vairākas reizes pārjautāja, vai žurnāls nav kļūdījies," jokoja Bekhems.

Bekhems ir četru bērnu tēvs un precējies ar bijušo dziedātāju Viktoriju Bekhemu, kura šobrīd veiksmīgi darbojas modes biznesā. Futbolista karjeru viņš noslēdza 2013. gadā Francijas klubā PSG. Pirms tam viņš spēlēja arī "Manchester United", Madrides "Real", Losandželosas "Galaxy" un AC "Milan" rindās. Anglijas izlasē viņš aizvadīja 115 spēles, kurās guva 17 vārtus.

BNS / Foto: Vida Press / AFP/LETA