Hercogiene Ketrīna vienu un to pašu tērpu velk atkārtoti. FOTO
Apmeklējot „Place2Be Headteacher” konferenci Londonā, hercogiene Ketrīna devusi priekšroku britu zīmola „Matthew Williamson” kleitai. Šo pašu tērpu, tumši zaļā zamša laiviņas un „clutch” somiņu viņa izvēlējās arī 2012. gadā, apmeklējot filmas „African Cat” pirmizrādes vakaru Londonā.
Slavenības
2015. gada 20. novembris, 05:31

Hercogiene Ketrīna vienu un to pašu tērpu velk atkārtoti. FOTO

Jauns.lv

Par spīti smalko aprindu dāmu nerakstītajam likumam, ka divreiz vienā tērpā iziet sabiedrībā nav labais tonis, prinča Viljama sieva Kembridžas hercogiene Ketrīna (33) pārliecinoši pierādījusi pretējo. Viņa iemantojusi tikai vēl lielāku tautas mīlestību, demonstrējot, ka vienu un to pašu tērpu velk atkārtoti.

Aizvadītajā trešdienā, apmeklējot „Place2Be Headteacher” konferenci Londonā, hercogiene Ketrīna bija izvēlējusies britu zīmola „Matthew Williamson” kleitu 1500 ASV dolāru vērtībā. Gaiši pelēkās kleitas kakla līnija un piedurkņu gali rotāti ar bagātīgiem izšuvumiem, kas šim klasiskā un vienkāršā piegriezuma tērpam piešķir īpašu eleganci.

Kleitai Ketrīna bija pieskaņojusi tumši zaļa zamša laiviņas un „clutch” somiņu. Tieši šo pašu tērpu, kurpes un somiņu hercogiene izvēlējās arī filmas „African Cats” pirmizrādes vakara apmeklējumam Londonā pirms trim gadiem – 2012. gadā.

Atšķirībā no iepriekšējās reizes, šoreiz viņa devusi priekšroku lapiņas formas auskariem ar briljantiem 3 300 ASV dolāru vērtībā. Šos auskarus darinājis zīmols „Kiki McDonough” un tiem dots nosaukums „Lauren Yellow Gold Pave Diamond Leaf Earrings”. „Kiki McDonough” bija Ketrīnas vīramātes – princeses Diānas – iemīļotākais juvelierizstrādājumu zīmols.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press