Elīna Doļģe pievēršas veselīgam dzīvesveidam. FOTO
Skaista bez gala! Elīna Doļge 2015. gada novembrī un pirms diviem gadiem.
Slavenības
2015. gada 20. novembris, 07:10

Elīna Doļģe pievēršas veselīgam dzīvesveidam. FOTO

Jauns.lv

TV seja Elīna Doļģe pēc kļūšanas par māmiņu izskatās daiļāka un starojošāka nekā jelkad agrāk. Elīna apgalvo, ka labā izskata atslēga ir tas, ka viņa pievērsusies veselīgam dzīvesveidam.

Elīna Doļģe ar dzīvesdraugu sabiedrisko attiecību speciālistu Oskaru Fīrmani pirms gada sagaidīja pasaulē nākam savu pirmo atvasi – meitu Karolīnu. Visu šo laiku Elīna veltīja rūpēm par ģimeni, lielākoties uzturējās mājās un bija reti manāma sabiedrībā, taču pagājušajā nedēļā viņa ieradās sveikt kulinārijas eksperti Signi Meirāni viņas recepšu grāmatas izdošanas svētkos.

„Jūtos lieliski, jo tagad piedomāju pie veselīga uztura, protams, neiekrītot nekādās galējībās. Vairāk uzmanības pievēršu tam, lai ēdiens būtu tīrs – nelietoju pusfabrikātus. Esmu kādu brīdi izmēģinājusi arī gaļas neēšanu, kas man tolaik bija ļoti nepieciešams, bet šobrīd mans organisms atkal pieprasa gaļu. Galvenais ieklausīties savā organismā un ēst to, kas tam tajā brīdī nepieciešams,” sapratusi TV seja.

Vēl Elīna uzsver, ka lieliskai pašsajūtai nepieciešams arī daudz laba miega, jālieto pietiekami daudz ūdens un noteikti jākustas. „Man īpaši tuva ir joga. Pēdējā laikā atklāju, ka pastaigas svaigā gaisā pie dabas ir lielisks pašsajūtas uzlabošanas veids. Man galvenokārt tās patiešām arī ir pastaigas normālā tempā, jo esmu pārliecinājusies, ka skriešana nav mans aicinājums.”

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica,no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva