Čārlijs Šīns pārdod savu 6 guļamistabu māju. FOTO
Čārlijam Šīnam pieder trīs greznas mājas Beverlihilsā. Divas viņš nolēmis pārdot. Lūk, viena no tām, kas atrodas rajonā, kuru nožogo apsargāti vārti.
Slavenības
2015. gada 20. novembris, 15:57

Čārlijs Šīns pārdod savu 6 guļamistabu māju. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (50), kurš nedēļas sākumā paziņoja, ka ir HIV pozitīvs, nolēmis pārdot divas no savām trim mājām Beverlihilsā, ASV. Lūk, viena no tām.

Čārlijs Šīns nekustamo īpašumu tirgū izlicis savu māju Beverlihilsā, kurā ir sešas guļamistabas un deviņas vannasistabas. Zināms, ka aktieris nolēmis pārdot arī otru sev piederošo māju smalkajā Beverlihilsā apkaimē. Taču trešo – 2006. gadā par 4.73 miljoniem ASV dolāru iegādāto 736 kvadrātmetru lielo īpašumu – viņš izvēlējies paturēt.

Pagaidām publiski netiek nosaukta summa par kādu aktieris pārdos šo un otru māju, bet skaidrs, ka tas nebūs lēti. Šīna Beverlihilsas villa ir Holivudas superzvaigznes cienīgs īpašums.

Pie mājas ir arī baseins un džakuzi.

Visi trīs Šīnam piederošie īpašumi Beverlihilsā – to skaitā spāņu stilā celtā villa, ko aktieris iegādājās 2012. gadā par 4.8 miljoniem dolāru un māja, ko viņš 2011. gadā nopirka par 7 miljoniem ASV dolāru – atrodas teritorijā, kuru no ziņkārīgo acīm šķir apsargāti vārti. Malkholandas īpašumu rajonā dzīvo arī citas slavenības, to skaitā britu dziedātājs Robijs Viljamss un amerikāņu sabiedrības dāma Parisa Hiltone.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press