Adele bijušajam velta "ej tu d***t" dziesmu
Ar jauno dziesmu Adele vēlas pasūtīt „ellē ratā” savu bijušo un darīt zināmu, ka ir tikusi visam pāri. Viņa jau četrus gadus ir laimīga ar savu partneri Saimonu Konecki.
Slavenības
2015. gada 21. novembris, 04:42

Adele bijušajam velta "ej tu d***t" dziesmu

Jauns.lv

Pēc nepilniem četriem gadiem, ko britu dziedātāja Adele pavadījusi prom no skatuves un rampu gaismām, viņa atkal atgriezusies mūzikas apritē un šķiet laimīga par savu lēmumu.

27 gadus vecā dziedātāja Adele nesenā intervijā atzinusi, ka viena no jaunākajā mūzikas albumā „25” iekļautajām dziesmām esot par viņas bēdīgi slaveno bijušo, kurš reiz salauza Adelei sirdi un deva iedvesmu sirdi plosošajām dziesmām, ar kurām pasaule iepazina šo dziedātāju pirms septiņiem gadiem. Sarunā ar mūzikas žurnāla „The Observer” reportieri, Adele atzinusi, ka sarakstīt skaņdarbu „Send My Love (To Your New Lover)” viņa iedvesmojusies no neveiksmīgajām iepriekšējām attiecībām, kas atstāja viņu ar salauztu sirdi.

„Šī ir mana ej tu d***t dziesma,” teic dziedātāja, norādot, ka skaņdarbs ir par viņas bēdīgi slaveno bijušo, kura identitāti popzvaigzne aizvien vēlas paturēt noslēpumā.

„Tas šķiet pašsaprotami, taču, manuprāt, tu spēj iemācīties mīlēt no jauna tikai tad, kad atkal esi kādā iemīlējies,” uzskata dziedātāja.

Tagad Adele ir laimīga savā privātajā dzīvē. Viņa jau četrus gadus ir kopā ar partneri Saimonu Konecki un kopīgi audzina abu trīs gadus veco dēliņu Andželo. „Esmu nonākusi šajā vietā,” dziedātāja paskaidro, ka arī pēc ļoti sāpīgām attiecībām ir iemācījusies no jauna uzticēties un mīlēt. „Mana mīlestība pret manu vīrieti ir dziļa un patiesa, un tas nostāda mani pozīcijā, kad beidzot varu pasniegt roku savam bijušajam. Un darīt zināmu, ka esmu visam tikusi pāri.”

Adele intervijās nevēlas runāt par savu privāto dzīvi un attiecībām ar Konecki. Dziedātāja viņu dēvē par „savu vīrieti”, bet detalizētākās diskusijās neielaižas.

Adeles jaunais singls - "Hello" - video:

Kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA

Tēmas