Dženifera Lorensa pamatīgi iedzer, lai saņemtos drosmi seksa ainai (un neko neatceras)
Dženifera Lorensa ļoti nervozējusi pirms seksa ainas filmēšanas lentei „Passengers”. Visvairāk viņu sirdsapziņa mocījusi par to, ka šī aina jāizspēlē ar precēto kolēģi Krisu Pratu.
Slavenības
2015. gada 21. novembris, 05:43

Dženifera Lorensa pamatīgi iedzer, lai saņemtos drosmi seksa ainai (un neko neatceras)

Jauns.lv

Talantīgā Holivudas aktrise Dženifera Lorensa (25) atzinusies, ka ļoti nervozējusi pirms savas pirmās seksa ainas, ko viņai nācies tēlot kopā ar precēto kolēģi Krisu Pratu (36).

 „Oskara” balvas laureāte Dženifera Lorensa intervijā izdevumam „The Hollywood Reporter” pastāstījusi, ka viņa iedzērusi tā pavairāk alkohola, lai saņemtos drosmi seksa ainai, kura iekļauta nākamgad uz ekrāniem gaidāmajā filmā „Passengers”.

„Es ļoti, ļoti piedzēros,” atceras Lorensa. „Taču tas noveda pie vēl lielākām raizēm, kad atgriezos mājās un prātoju – ‘Ko esmu sastrādājusi? Es taču neatceros!’”

„Viņš taču ir precējies. Tā bija mana pirmā reize, kad skūpstīju precētu vīrieti, un vainas apziņa ir visbriesmīgākā sajūta, kas kņud vēderā,” norāda Dženifera.

„Es apzinājos, ka tas ir mans darbs, taču nepatīkamajai sajūtai vēderā to ieskaidrot nevarēju. Es piezvanīju mammai un pavaicāju: ‘Vai tu vari man pateikt, ka viss ir kārtībā?’”

 

Lorensa ļoti vēlējusies šo ainu atveidot pēc iespējas ticamāk, taču mocījusies ar sajūtu, ka tas jādara ar precētu vīrieti, kuru mājās gaida sieva.

„Un tu nezini, kas ir par daudz,” aktrise cenšas izskaidrot jūtas, kas viņu nomocīja. „Tu vēlies to pasniegt pēc iespējas patiesāk, gribi, lai viss izskatās pa īstam, bet tad... Tas bija visievainojošākais brīdis, kādā esmu savā dzīvē nonākusi.”

„Tas bija tik dīvaini. Visi visu izdarīja pareizi, neviens neizdarīja nekā aplama. Tā tikai ir savāda pieredze.”

Paredzēts, ka filma „Passengers” uz ekrāniem būs redzama nākamā gada decembrī. Dženiferas Lorensas un Krisa Prata tēlotie varoņi iemīlas viens otrā uz kosmosa kuģa kas dodas uz tālu koloniju un ved tūkstošiem cilvēku.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press