Neprātīgi iemīlējusies! Astroloģe Ošuroka privatizē Kirkorovu. FOTO
Astroloģe Māra Ošuroka, kuru Latvijā visvairāk iepazina kā vienu no TV šova “Precamies?!” vadītāju, “privatizējusi” Filipu Kirkorovu un uzskata, ka tikai viņa Latvijā drīkst runāt par šo Krievijas dziedātāju. Vismaz tā viņa apgalvo sociālajos tīklos. Un tas nav brīnums, jo Ošuroka neprātīgi iemīlējusies Kirkorovā.
Slavenības
2015. gada 21. novembris, 14:33

Neprātīgi iemīlējusies! Astroloģe Ošuroka privatizē Kirkorovu. FOTO

Jauns.lv

Astroloģe Māra Ošuroka, kuru Latvijā visvairāk iepazina kā vienu no TV šova “Precamies?!” vadītāju, “privatizējusi” Filipu Kirkorovu un uzskata, ka tikai viņa Latvijā drīkst runāt par šo Krievijas dziedātāju. Vismaz tā viņa apgalvo sociālajos tīklos. Un tas nav brīnums, jo Ošuroka neprātīgi iemīlējusies Kirkorovā.

Lūk, Māras Ošurokas ieraksts viņas profilā facebook.com! “Latviešu prese, kāpēc Jūs necienāt savu lasītāju? Es vienkārši nespēju klusēt, jo esmu Vērsis, kas "stāv" par taisnību! Un vēl, esmu ieinteresētā persona, kas juristiem, protams ļaus uzgavilēt, ka tomēr kaut kur ir arī cilvēcīgums, un īstā taisnība!!! Nepietiek, ka gan žurnālā “Praktiskā Astroloģija”, gan “Vakara ziņās” man ir atņemti apsolītie vāka foto ar ekskluzīvām intervijām utt...tad vēl ir daži mani foto, kas pēkšņi parādās citos izdevumos...Tomēr visam punktu pielika stāsts, kādā no žurnāliem, ka Filips Kirkorovs kopš pagājušā “Jaunā Viļņa” pieņēmies svarā!!! Vai tiešām nav svarīgāk uzrakstīt par Mākslinieka sasniegumiem, par dziesmu pirmizrādēm “Jaunajā Vilnī”, par jauno šovu, kas tiek gatavots, un vispār par šo interesanto personību??? Jūs, žurnālisti (tas būtu par labu teikts), kas latviešu tautu barojat ar viltus informāciju, jo nav tiešo avotu, kā Jūs to varat apgalvot?! Jūs nebija “Jaunajā Vilnī”, atšķirībā no manis, un Jūs pat tuvu neesat šim cilvēkam stāvējuši, lai par viņa svaru runātu!!!”

Iet gulēt Kirkorova krekliņā

Kāpēc tad Māru Ošuroku tā satraucis Kirkorova svars? Tāpēc, ka astroloģe jau vairāk nekā četrus gadus tik neprātīgi iemīlējusies Krievijas skatuves zvaigznē, ka visu laiku domā par viņu, brauc uz viņa koncertiem visā pasaulē, bet festivāls “Jaunais vilnis” Ošurokai vispār ir kas īpašs, jo tur viņa klātienē allaž tikās ar savu elku.

Māras Ošurokas profilos sociālās saziņas tīklos ir simtiem pašas uzņemtu Kirkorova fotogrāfiju un jūsmīgi koncertu apraksti. Daudzās bildēs Māra redzama pie pašas skatuves, sniedzot Krievijas estrādes šovbiznesa spīdeklim grandiozus ziedu pušķus, netrūkst arī fotogrāfiju, kurās astroloģe ir līdzās Filipam Kirkorovam. Viņa arī dižojas ar bilžu kolāžām, kurās atspoguļota viņas ziedu pasniegšana Filipam un dziedātāja pozēšana ar Māras puķēm rokās pēc to saņemšanas. Pie kādas fotokolāžas, kurā vienā bildē redzams skatuves mākslinieks, bet otrā – Māra Ošuroka, tērpusies tieši tādā krekliņā kā Filipam Kirkorovam, viņa krievu valodā klāt pierakstījusi: „Pēc personīgās pieredzes zinu, ka, uzvelkot slavenības apģērbu, pats kļūsti atpazīstams. Pirms diviem gadiem nēsāju dažas Filipa Kirkorova lietas, un pēc tam kļuvu par TV raidījuma vadītāju. Acīmredzot spēcīga enerģētika!”

Šo enerģijas iegūšanas veidu viņa ik pa laikam izmanto. Piemēram, ziemā, kad planētu stāvoklis bija Māru fiziski iztukšojis, viņa izņēma no skapja Kirkorova krekliņu un ar to mugurā devās gulēt. „Lai enerģija nāk... Man to tiešām vajag, un Filipa enerģija ir spēcīga, piesaista pozitīvo, spēku,” toreiz saviem sekotājiem sociālajos tīklos paskaidroja astroloģe, ticot, ka šis rituāls viņai palīdzēs pamosties možai un enerģijas piepildītai.

Vēlējās brīdināt dziedātāju par horoskopā atklāto

To, kā 2011. gadā slavenais Krievijas dziedātājs Filips Kirkorovs ienāca Māras Ošurokas dzīvē, viņa aprakstījusi savā profilā facebook.com: „Aptuveni pirms trim gadiem man sāka rādīties dīvaini sapņi, kuros redzēju Filipu Kirkorovu un to, kā glābju viņu te no viļņiem, te no aizas malas. Man tas šķita dīvaini, jo nebiju viņa pielūdzēja. Sākumā nepievērsu šiem sapņiem uzmanību, bet pēc tam kāda mana krievvalodīgā studente, kura klausījās Filipa mūziku un lasīja ziņas par viņu, nezinot par maniem sapņiem, pēkšņi sāka stāstīt, ka Kirkorovam dzīvē ir grūts posms. Mani kā astroloģi tas ieinteresēja, un es iedomājos, ka varbūt patiešām tas ir tāds savāds sauciens pēc palīdzības. Bet kāpēc es? Es taču par viņu neko nezinu. Tātad vajag uzzināt, – es nodomāju un paskatījos mākslinieka horoskopu. Ieraudzīju, ka patiešām viņam dzīvē ir iestājies grūts periods – gan veselības ziņā, gan privāti, ka no viņa var novērsties, ka viņam visapkārt ir dažādas intrigas. Ļoti vēlējos viņam to pateikt, palīdzēt apiet grūtības, tikai nezināju, kā viņam piekļūt, kur uzrakstīt, caur ko nodot informāciju. Sapratu: lai atrastu kopīgu valodu ar cilvēku, vajag viņu iepazīt. Sāku lasīt Filipa autobiogrāfiju un klausīties viņa mūziku. Uzzināju daudz interesanta, mainīju savu viedokli par viņu un ieraudzīju daudzas līdzīgas paralēles mūsu dzīvēs, pat privātajā

jomā.”

Filipa acu skatiens hipnotizē un noved līdz asarām

Māras Ošurokas pirmā liktenīgā satikšanās ar Filipu Kirkorovu bija 2011. gada 8. oktobrī, kad Maskavā notika Kirkorova jaunā albuma DruGoY prezentācijas pasākums un slavenā mūziķa fanu veikaliņa Phill4You atklāšana. Filips uz to ieradās ar helikopteru.

Lūk, kā šo piedzīvoto notikumu savā blogā pirms trim gadiem jūsmīgi aprakstīja Māra: „Grandioza Karaļa parādīšanās! Pie tirdzniecības centra ļaužu pūlis ieradies sagaidīt Filipu Kirkorovu. Tas pats arī iekšā. Redzams, ka cilvēki viņu mīl un gaida! Esmu laimīga, ka arī esmu šo cilvēku vidū! Filips dāļāja autogrāfus, un arī man tika. Pēc tam Filips sniedza nelielu, bet brīnišķīgu koncertu. Es stāvēju pie pašas skatuves un pirmoreiz dzirdēju Mākslinieku tik tuvu! Skudriņas skrēja pa ādu, gribējās, lai uzstāšanās ilgtu mūžīgi. Nākamajā dienā lieliskā noskaņojumā un, protams, ar Filipa jauno albumu un viņa autogrāfu rokās atgriezos Rīgā. Un man bija jauns mērķis – apmeklēt Karaļa solo koncertu!”

Kopš tās reizes Māras dzīvē sākās jauns posms. Viņa kaismīgi sekoja līdzi Filipa Kirkorova koncertu grafikam un izmantoja katru iespēju nokļūt dziedātāja tuvumā. Jau mēnesi pēc pirmā Maskavas apmeklējuma Māra atkal mēroja ceļu uz Krievijas galvaspilsētu, kur Kremļa laukumā notika Kirkorova jaunā koncertšova tūres DruGoY atklāšanas koncerts.

Par šo koncertu astroloģe sociālajos tīklos ierakstīja: „Uz ekrāna Filipa seja, skan īpaša mūzika, viņa acis pakāpeniski tuvojas. Bet acis ir zilas, cik nepierasti, toties interesanti. Tas viss iedarbojās gluži kā hipnoze. Nāk slaveni Krievijas šovbiznesa cilvēki. Lūk, arī Filipa tēvs, Bedross Kirkorovs, aiz viņa arī primadonna Alla Borisovna, un koncerts var sākties. Tas, ko izjutu pēc tam, ir vārdos neaprakstāms. Divas stundas hipnozes, sajūsmas un aizkustinājuma līdz asarām,” emocijas aprakstīja Ošuroka, turpinot: „Mani aizrāva pati šova ideja – planētas izmantošana un visi tie vārdi, ka cilvēks sevi un mīlestību meklē visu dzīvi. Tas sakrīt ar manu teoriju, par ko diendienā stāstu saviem klientiem. Koncerta laikā aizdomājos – droši vien ne jau Filipam bija nepieciešama palīdzība, bet ar tiem sapņiem viņš, iespējams, mani aicināja uz savu koncertu, lai palīdzētu man. Filipam ir velnišķīga vai drīzāk dievišķa harisma, neviens pēc tikšanās ar viņu nespēj palikt vienaldzīgs. Tad es sapratu, ka bez viņa mūzikas dzīve vienkārši vairs nav iespējama.”

Kirkorovs izglābj Ošuroku no vientulības

Trīs gadu laikā nu jau bijušā šova “Precamies?!” vadītāja apmeklējusi vairāk nekā 20 Filipa Kirkorova koncertus uzstāšanās daudzās valstīs. Lūk, daži Māras Ošurokas ieraksti viņas blogā par piedzīvoto šajos koncertos!

„Tu parādījies manā priekšā kā skaistākais eņģelis un aizlidoji uz mīlestības spārniem. Un viss – dvēsele ir piepildīta ar prieku, es smaidu un esmu laimīga! Pirms koncertiem vienmēr nosolos sev, ka šoreiz vienkārši baudīšu šovu – skatīšos un klausīšos, bet nekad tomēr nespēju atturēties un sāku fotografēt – tik ļoti gribas iemūžināt šos brīnumainos brīžus, šos laimīgos mirkļus un šo skaisto mākslinieku!”

“Sirds sitās kā putns būrī. Un tā – šīs mīļās un pazīstamās acis uz ekrāna pietuvinās, un koncerts sākas! Manas lilijas smaržo pa visu zāli, bet es apsēžos savā vietā pirmajā rindā un gaidu, gaidu neticamo, gaidu īpašās sajūtas un gaidu Viņu – Filipu, Karali, Neatkārtojamo un Vienīgo!”

Māra Ošuroka, kura vairāk nekā pirms pieciem gadiem - tieši savā 40. dzimšanas dienā - pielika punktu laulībai ar otro vīru, arī atzinusies, ka Kirkorovs viņu izglābis no vientulības. Arī to viņa ierakstījusi savā blogā internetā: „Ne jau es izglābu Filipu, kaut arī tāds bija mērķis. Viņš pats var visu. Viņš ir tas, kas mani izglāba no vientulības, ļaujot būt pašai, un deva man jaunu dzīves jēgu. Filip, paldies!!! Mīlu!!!”

Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva, Instagram.com, Facebook.com