Bondara dēls par mīļoto: "Paula ir mana Ziemassvētku dāvana." FOTO
Mākslinieces Ievas Bondares vecākais dēls Daniels ar mīļoto meiteni Paulu.
Slavenības
2015. gada 22. novembris, 05:39

Bondara dēls par mīļoto: "Paula ir mana Ziemassvētku dāvana." FOTO

Jauns.lv

Mākslinieces Ievas Bondares un Saeimas deputāta Mārtiņa Bondara dēls Daniels Bondars (23) beidzot iziet sabiedrībā ar savu draudzeni Paulu Kuzmani (21).

Pēc teju gada ilgas draudzības Daniels iziet sabiedrībā ar savu draudzeni Paulu, ar kuru līdz šim atturējās no pozēšanas smalko aprindu fotogrāfiem. Jaunieši kopā ar Bondaru ģimeni apmeklēja kulinārijas ekspertes Signes Meirānes recepšu grāmatas prezentāciju. „Nav jau tā, ka slēpjamies. Esam kopā šur tur bijuši arī saviesīgos pasākumos. Uz manas mammas izstādēm esam kopā gājuši, un tas, ka man ir mīļotā meitene, nav noslēpuma arī maniem tuvākajiem cilvēkiem un draugiem,” stāsta Daniels.

Viņš atklāj, kā ir iepazinies ar franču filoloģijas studenti Paulu. „Iepazināmies manas augstskolas pasākumā. Izrādās, mums bija kopīgi draugi, kuri atnāca uz manas skolas pasākumu, un tur bija arī Paula. Sapazināmies un uzturējām kontaktus. Paulai dzimšanas diena ir 24. decembrī, starp citu, tieši tajā datumā, kad manai mammai Ievai ir vārda diena. Paula savu dzimšanas dienu izvēlējās svinēt bērnunamā, spēlēties ar bērniem, un arī es tiku aicināts uz šo jubileju. Tā no šī datuma mēs esam kopā. Es dažreiz jokojos, ka Paula ir mana Ziemassvētku dāvana,” teic Daniels.


Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica