Selēna Gomesa par 4,5 miljoniem gribt tikt vaļā no savas māju, ko apsēdis uzmācīgs vajātājs
Dziedātājai un aktrisei Selēnai Gomesai šajā mājā neizdevās iedzīvoties, viņu nepārtraukti vajāja kāds stalkeris. Pērn iegādāto īpašumu viņa pārdod par 4.49 miljoniem ASV dolāru.
Slavenības
2015. gada 22. novembris, 06:42

Selēna Gomesa par 4,5 miljoniem gribt tikt vaļā no savas māju, ko apsēdis uzmācīgs vajātājs

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera bijusī draudzene, dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa (23) izvācas no mājas, kuru tikai pērn iegādājās...

Selēna Gomesa pārdod savu 669 kvadrātmetru lielo īpašumu, par to prasot 4 495 000 ASV dolāru. Nav slikti 23 gadus vecai jaunietei! Māja atrodas slavenajā Kalabasasas rajonā, 50 km attālumā no Losandželosas centra.

1.2 ha lielajā teritorijā ir galvenā māja un viesu namiņš. Mājā ir piecas guļamistabas, sešas vannasistabas un sporta zāle. Galvenā guļamistaba ir tik milzīga kā citas vidusmēra 23 gadus vecas jaunietes viss dzīvoklis, kuru tā visticamāk īrē kopā ar draudzenēm.

Diemžēl Selēnai Gomesai šajās mājās tā arī neizdevās iedzīvoties. Aizvadītā gada martā, tikai dažas dienas pēc tam, kad dziedātāja iegādājusies šo māju par 3.7 miljoniem ASV dolāru, to pirmoreiz apmeklēja uzstājīgais un negaidītais „ciemiņš”. Šo cilvēku aizturēja un apcietinājumā paturēja vairākas dienas. Taču pagāja tikai dažas stundas pēc vīrieša izlaišanas brīvībā, kad viņš atkal devās uz Gomesas māju. Beigu beigās stalkerim piesprieda sešus mēnešus ilgu ārstēšanos, 30 dienas bez iespējas iziet no telpām un desmit gadus ilgu liegumu tuvoties mis Gomesai.

Portāls TMZ vēsta, ka arī pēc šī stalkerim piespriestā soda, Gomesa vēl trīs reizes zvanījusi policijai, kā arī ap sava īpašuma teritoriju iekārtojusi augstu sētu.

Pirms dažiem mēnešiem kāds cits 19 gadus vecs jaunietis pieķerts snaikstāmies gar Gomesas pirmo māju – sešu guļamistabu un astoņu vannasistabu īpašumu Tarzāna ielejā. Gomesa šo māju pērnā gada rudenī pārdeva Igijai Azalijai un Nikam Jangam.

Savukārt 2011. gadā Selēnu Gomesu vajāja kāds 48 gadus vecs vīrietis.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press