Ieva Adamss 40. dzimšanas dienā aizbēg uz Amsterdamu
Ieva Adamss savā 40 gadu jubilejā ar vīru Arni Lejiņu Amsterdamā.
Slavenības
2015. gada 23. novembris, 04:59

Ieva Adamss 40. dzimšanas dienā aizbēg uz Amsterdamu

Jauns.lv

Žurnāliste, pasniedzēja un kādreizējā radiogeiša Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa nupat nosvinējusi 40. dzimšanas dienu. Viņa portālam kasjauns.lv atklāj, kā ir būt četrdesmitgadniecei.

„Esmu dzirdējusi, ka 40. jubileju svinēt nevajagot. Skaidrs, ka sveicēju pūļi un neapklustošs tālrunis noteikti nepalīdzētu gremdēties apcerē. Šo problēmu mēs ar vīru atrisinājām ar aizbēgšanu uz Amsterdamu. Tā izrādījās pareizā izvēle, jo tieši manas dzimšanas dienas vakarā tur spēlēja mūsu abu vismīļākā grupa „Alt-J”. Tas nāca kā dāvana no augšas, jo uzzinājām par to tikai pēc aviobiļešu pasūtīšanas! Tā nu saņēmu dāvanā brīnišķīgu pilsētu un vienreizēju mūziku,” par to, kā svinējusi apaļo jubileju stāsta Ieva.

Viņa atklāj, ka savā vecumā ir laimīga un neslīgst pārdomās par aizgājušiem gadiem. „Šobrīd es jūtos labāk, nekā jebkad savā mūžā. Bet es nevaru teikt, ka man viss ir. Piemēram, man nav astoņpadsmit gadus jaunas meitenes mulsinošo satraukumu, nav krunku uz sejas un celulīta uz dibena, nav piecu kaķu no patversmes un antidepresantu uz naktskapīša. Toties man ir četrdesmit gadīgas sievietes pārliecība par sevi, kolosāla ģimene un lieliskākais vīrs pasaulē, ir darbs, ko mīlu un uzņēmums, kas pelna, ir ko vilkt un kur to parādīt, ir līdzcilvēku cieņa un apbrīns un mana personiskā pateicība Radītājam par to visu. Godīgi sakot, esmu tīri apmierināta ar to, kas ir,” pārdomās dalās sabiedrības dāma Ieva Adamss.

Kasjauns.lv/Foto: no Ievas Lejiņas privātā arhīva, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva