Ar skalpeli un šķērēm! Tā apstrādāja Auzānu šova "Izklausies redzēts" pusfinālā. AIZKULIŠU FOTO
Ar skalpeli un šķērēm! Tā apstrādāja Jāņa Auzāna silikona masku, lai viņš šova “Izklausies redzēts” pusfinālā līdzinātos The Tokens.
2015. gada 23. novembris, 10:28

Ar skalpeli un šķērēm! Tā apstrādāja Auzānu šova "Izklausies redzēts" pusfinālā. AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Šova “Izklausies redzēts” pusfināla aizkulisēs valdīja pamatīga rosība. Un kā gan nē, jo likmes bija ļoti augstas – tikai labākie četri dalībnieki iekļūtu šova finālā. Tāpēc dalībnieki un grima meistari vēl jo vairāk centās, lai līdzinātos izvēlētajiem varoņiem.

Šoreiz dalībnieki iejutās šādos tēlos: Andris Ābelīte bija Bono no grupas “U2”, Elza Rozentāle – Sia, Jānis Auzāns – The Tokens, Antra Stafecka – Pink, Annija Putniņa – Sara Braitmena, Ieva Pļavniece – Laiza Minelli, Atis Zviedris – Fredijs Merkūrijs un Kristaps Rasims – Megana Trainore.

Vislielākās pārvērtības piedzīvoja Jānis Auzāns, kuram atkal nācās līst silikona maskā. Taču tas viņam nelīdzēja uzvarēt šova pusfinālā un iekļūt finālā. Šoreiz uzvarēja Antra Stafecka, otrajā vietā bija Elza Rozentāle, bet trešais - Atis Zviedris, kuram ne tikai vajadzēja pielīmēt ūsas, bet arī krūšu spalvas, jo viņš atveidoja pašu Frediju Merkūriju.

Kā tas notika, skatiet GALERIJĀ.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)