Ar vēzi slimā meitenīte, kuru noskūpstīja pāvests, piedzīvo brīnumu. VIDEO
Pāris mēnešu laikā pēc Franciska skūpsta audzējs bērna galvā ir samazinājies. "Tas ir Dieva brīnums," par notiekošo saka meitenītes vecāki.
Trakā pasaule
2015. gada 23. novembris, 11:31

Ar vēzi slimā meitenīte, kuru noskūpstīja pāvests, piedzīvo brīnumu. VIDEO

Jauns.lv

Romas pāvests Francisks, viesojoties Amerikas Savienotajās Valstīs šī gada septembrī, Filadelfijā maigi noskūpstīja zīdainīti Džannu - meiteni skūpstam pasniedza viņas vecāki, kuri ļoti pārdzīvo par Džannas slimību, proti, viņai ir audzējs smadzenēs. Neticami, taču analīzes apstiprina: vēzis Džannas galvā kļuvis mazāks, mainījis lokāciju un vairs neizplešas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par aizkustinošo brīdi, kad pāvests noskūpstīja vienu gadu veco Džannu, vēstīja vai visi ASV mediji. Līdz šim mazulīti nedrīkstēja operēt, un vecāki gatavojušies šausmīgākajam. Taču, iespējams, Franciska lūpas tiešām pierādījušas, ka Dieva brīnumi ir iespējami, jo audzējs bērna galvā dažu mēnešu laikā samazinājies, kā arī pati meitene jūtoties arvien labāk. Viņa, piemēram, spēj fokusēt un noturēt skatienu, kas vēl nesen nebija pa spēkam nāvējošās slimības mocītajai meitenītei, vēsta telekompānija CBS.

Viņas vecāki Džojs un Kristena Masčiantonio notikušo sauc par brīnumu. Tēvs stāsta: "Es patiešām domāju, ka pāvests ir Dieva sūtnis uz Zemes. Visu iepriekšējo gadu mēs dzīvojām Džannas dēļ, taču tagad varam dzīvot AR viņu kopā ar mums," par vēža mazināšanos saka Džojs.

Pāvests noskūpsta smadzeņu audzēja mocītu bērnu:

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no video