Ārā stindzinošs aukstums, bet slavenas dāmas varonīgi demonstrē plikumus! FOTO
Modele Imija Voterhausa, aktrise Selma Haijeka un aktrise un modele Kellija Brūka. Ārā nieka +3 grādi, bet dāmas varonīgi izrāda augumu atsedzošos tērpus. Tā teikt, mode prasa upurus.
Slavenības
2015. gada 24. novembris, 06:41

Ārā stindzinošs aukstums, bet slavenas dāmas varonīgi demonstrē plikumus! FOTO

Jauns.lv

Svētdienas vakarā Londonā uz „Evening Standard” pasniegto teātra balvu ceremoniju pulcējās slavenības no visas pasaules. Šarmantās dāmas uz sarkanā paklāja varonīgi pozēja fotogrāfiem augumu atsedzošos tērpos pat neraugoties uz to, ka grādi Anglijas galvaspilsētā tuvojās nulles atzīmei.

Šis bija visaukstākais šā rudens vakars Londonā. Atzīme termometra stabiņā rādīja vien nieka +3 grādus pēc Celsija skalas. Taču pat tas neatturēja slavenās aktrises no dziļu dekoltē un milzu šķēlumu atrādīšanas uz sarkanā paklāja.

Aktrise Selma Haijeka vienmēr izpelnījusies atzinīgus vārdus par izcilo gaumi un stila izjūtu. Viņas vārds regulāri atrodams labāk ģērbto sieviešu topos, kas sastādīti pēc dažnedažādām balvu ceremonijā. Ierodoties uz „Evening Standard” teātra balvu ceremonijas vakaru, Haijeka pārsteidza klātesošos ar neredzēti ekstrēmu tērpa dekoltē. Līdz šim aktrise bija atturējusies no tik pārlieku pikantu apģērbu izvēles.

Aktrise un modele Kellija Brūka saviesīgajam pasākumam izvēlējusies nezūdošu vērtību – samta vakarkleitu. Tērpa šķēlums bija tik dziļš un vējš tik stiprs, ka mis Brūkai grūtības sagādāja noturēt tērpu vietā. Kādā brīdī stindzinoši saltais vējš ne tikai atsedza kājas visā to garumā, bet arī atklāja aktrises apakšveļu.

Kellija centās smaidīt un misēkli novērsa satverot kleitas sānu malas un piesedzot to, ko viņa nebija domājusi rādīt.

Savukārt citi bija pārsteigti, ka stilīgā modes dāma Kellija Brūka izvēlējusies kleitu, kas ir teju vienā tonī ar sarkano paklāju, šādi it kā saplūstot ar grīdas segumu.

Aktrise Keita Bekinseila balvu vakaram bija izraudzījusies kleitu kā no pasakas. Viņas krāšņais tērps ir no zīmola „Alberta Ferretti” 2015. gada rudens augstās modes kolekcijas, kas izdota ierobežotā skaitā. Baroka stila auduma apdruka bija gluži kā no kādas pils sienas gleznojuma. Šis tērps aktrisei lika izskatīties, kā izkāpušai no kādas pasakas un nākušas no greznas pils.

Savukārt seriāla „X-faili. Slepenās lietas” zvaigzne aktrise Džiliana Andersone saviesīgajam pasākumam bija izvēlējusies klasisku piecdesmito gadu stila kleitu bez piedurknēm un dziļu, taču elegantu dekoltē risinājumu.

+3 grādos arī šādos tērpos bez zosādas un viegla drebuļa neiztikt! To uzskatāmi demonstrēja modele Imija Voterhausa. Tas, ka jaunajai sievietei salst, ir izlasāms viņas sejā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press