35 gadu vecumā ārkārtīgi dīvains dzīvesveids. Šo sievieti apsaukā par nenormālu. FOTO
Sabrina pirms trim gadiem apglabāja savu jaundzimušo dēlēnu. Tagad viņa ikdienas rūpējas par divām lellēm - it kā tie būtu īsti, dzīvi mazuļi.
Trakā pasaule
2015. gada 24. novembris, 14:25

35 gadu vecumā ārkārtīgi dīvains dzīvesveids. Šo sievieti apsaukā par nenormālu. FOTO

Jauns.lv

35 gadus vecā Sabrina pirms trim gadiem zaudēja savu pirmdzimto – dēlu Džeimiju. „Tukšās ligzdas” sindromā sieviete tagad auklē nu jau divus mazuļus – nedzīvas lelles. Viņa tās katru dienu pārģērbj, apmīļo, baro, ved pastaigāties... Jocīgā dzīvesveida dēļ Sabrina sociālajos tīklos saņem nievas un lamas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ziemeļīriete tiek „troļļota”, piemēram, feisbukā, jo tieši tur viņa ievieto savas „ģimenes” fotogrāfijas. Lelles Lilija un Džejs tiek aprūpētas un lolotas gluži kā īsti bērni, un māte šos bērnus arī fotografē dažādās ikdienas situācijās.

Sieviete agrāk strādāja fabrikā, taču darbs nav  viņas dzīves piepildījums.

Sabrina palika stāvoklī 31 gada vecumā. 2012.gada jūnijā vecumā viņa savu jaundzimušo dēlu zaudēja. Cilvēki – tostarp arī citas mammas – Sabrinai iesaka „lēkt nost no tilta”, jo dzīvot dzīvi ar lellēm neesot normāli. Taču Sabrina šādi turpina sērot par apglabāto dēlēnu. Pat dienu pirms Džeimija bērēm māte mazuli paņēma no morga un nakti ar viņu pavadīja mājās... Turpmāk Sabrina uz ilgu laiku iegrima depresijā, vienīgo mierinājumu gūstot tikai brīžos, kad sēdēja tukšajā dēla guļamistabā. Milzīgajās bēdās sieviete iegādājās pirmo lelli, ko aprūpēt. Un drīz arī otru.

Lelles, kas izskatās patiešām pēc īstiem zīdaiņiem un ir ar samtainu ādu, kas gatavota no augstvērtīga silikona materiāla, nav lēts prieks. Katrs no „mazuļiem” maksā vairāk kā simt britu mārciņu.


Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix

Tēmas