Prātiņ, nāc mājās! Piedauzīgā Mailija parāda... paskatieties paši. FOTO
Tāda Mailija Sairusa kāpj uz skatuves jaunajā turnejā „Milky Milky Milky Tour”.
Slavenības
2015. gada 24. novembris, 18:26

Prātiņ, nāc mājās! Piedauzīgā Mailija parāda... paskatieties paši. FOTO

Jauns.lv

Pirms pāris gadiem popzvaigzni Mailiju Sairusu (23) mēdza raksturot kā piemīlīgo meiteni no jauniešu seriāla „Hanna Montana”, kas cenšas parādīt, ka ir pieaugusi. Nu jāsaka – kas vairs atceras piemīlīgo Mailiju? Šoreiz dziedātājas piedauzīgums jau pārspēj visas robežas.

Mūzikas kritiķi nenoliedz, ka Mailija Sairusa komponē un izpilda patiešām labu mūziku, taču, paskatoties uz dziedātājas izdarībām, reti kuram viņas vārds saistās ar kaut ko gaumīgu.

Nesen kā Mailija uzsākusi jauno turneju „Milky Milky Milky Tour”, kuras sākotnējais nosaukums bija paredzēts kā „Miley Cyrus & Her Dead Petz Tour” (atzīmējot piektā studijas albuma „Miley Cyrus & Her Dead Petz” iznākšanu). Pirmo koncertu viņa sniedza Čikāgā, ASV. Popzvaigzne ir labi pazīstama ar šoviem, kas lavierē uz vulgaritātes robeža. Tajos Mailija popularizē marihuānas smēķēšanu un uzstājas miniatūros, augumu atsedzošos tērpos un rāda provokatīvas kustības, kas iederētos striptīzšovos, ne pasākumos, kuru lielākā auditorija ir mazgadīgi bērni.

Šoreiz popzvaigzne vairs nelavierē pat uz vulgaritātes robežas, viņa tai pārkāpusi septiņjūdžu zābakiem. Sairusa uz skatuves kāpa, apjozusies ar dildo vīrieša dzimumlocekļa izskatā un mākslīgajām sieviešu krūtīm.

Kurš to vairs atceras?! Mailija Sairusa seriālā „Hanna Montana”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press