Slavenības
2015. gada 26. novembris, 08:22

Roberto pavāršovs maina nosaukumu un sacer dziesmu. VIDEO

Jauns.lv

Pēc vairāk nekā simts viesu uzņemšanas un iepazīšanās ar viņu iecienītajām receptēm Rīga TV 24 pavāršova vadītājs Roberto Meloni sapratis, ka viņa raidījumam vislabāk atbilstu nosaukums „La Dolce Vita. Ar Roberto”.

Uzsākot raidījumu, atraktīvajam itālim bija mērķis atrast 100 interesantas latviešu iecienītas receptes, apkopot tās grāmatā un uzdāvināt mammai. Bet pēc 100 raidījumiem Roberto mamma Gavina dēlam atzinās, ka labprāt turpinātu izmēģināt jaunas receptes, tādēļ Roberto turpina pavāršovā iepazīt sabiedrībā zināmu cilvēku virtuves mākslu un nu jau skaidrs, ka grāmatā būs krietni vairāk recepšu nekā sākumā bija plānots.

Tikko par godu Roberto pavāršovam „La Dolce Vita. Ar Roberto” (tulkojumā – „saldā dzīve”) radusies arī dziesma ar nosaukumu „Skaistā dzīve”, ko kopā ar Roberto iedziedājuši mūziķi, kuri viesojušies šovmeņa TV raidījumā – Normunds Rutulis, Andris Kivičs, Vita Baļčunaite, Liene Greifāne, Lienes Šomases vadītā bērnu un jauniešu radošā studija un citi Dziesmai pēc raidījuma motīviem tapis arī videoklips, kurš stāsta par jautriem un gardiem brīžiem virtuvē – par to, ko Roberto Meloni ir piedzīvojis un joprojām piedzīvo savā raidījumā.

Roberto ar draugiem ierakstījis dziesmu „Skaistā Dzīve”


Kasjauns.lv / Foto: publicitātes