26 gadus veca daiļava: "Man ir visskaistākais ķermenis pasaulē!" FOTO
Viņa domā, ka ir visseksīgākā sieviete uz planētas Zeme un iesaka visām dāmām pievērsties mākslīgajam skaistumam.
Trakā pasaule
2015. gada 26. novembris, 14:00

26 gadus veca daiļava: "Man ir visskaistākais ķermenis pasaulē!" FOTO

Jauns.lv

"Es uzskatu, ka visām sievietēm būtu jāizmanto plastikas ķirurģijas pakalpojumi, lai viņas būtu patiešām skaistas," - tā domā 26 gadus vecā venecuēliete Aleira, kura sevi sauc par modeli. Lielākoties daiļava savus attēlus publicē sociālajos tīklos, un ir slavena ar savu šmaugo vidukli - tā apkārtmērs ir nieka 50 centimetri. Lai iegūtu tādu vidukli, viņa valkā korseti 23 stundas diennaktī.

Venecuēlā Aleira ir populāra sabiedrības dāma, taču pārējā pasaule šo būtni zina viņas iespaidīgā vidukļa dēļ. Aleira pirms septiņiem gadiem sāka valkāt korseti ikdienā, šķiroties no tās tikai uz vienu stundu diennaktī. Lieki piebilst, ka "brīvo" stundu viņa acīmredzot izmanto selfiju tapināšanai.

Aleira ir pārliecināta, ka viņai ir visskaistākais ķermenis pasaulē, un tajā ieguldīts ne mazums profesionāļu darba, proti, jaunā dāma piedzīvojusi vismaz 20 plastikas operāciju - tauku atsūkšanu, deguna korekciju (divreiz), dibena implantu ievietošanu (trīs reizes), kā arī četras krūšu palielināšanas operācijas. Tās ir lielākās ķirurģiskās manipulācijas; ir vēl vairākas sīkākas.

Aleira ir viena no nedaudzajām skaistulēm, kas piedzīvojušas pat kakla pagarināšanas operāciju! Savukārt visi viņas īstie zobi ir izņemti un aizstāti ar perfektiem porcelāna darinājumiem.


"Pasaule grib skatīties uz mani," teic pati modele, kurai sociālajā tīklā Instagram ir vairāk kā pusmiljons sekotāju. Tāpat viņa uzskata, ka līdz perfekcijai vienmēr ir, kur tiekties, taču viņas ķermenis šobrīd esot visskaistākais pasaulē.

Aleira Avendano gan nav pasaulē visšmaugākā vidukļa īpašniece. Šis tituls pieder viņai:

Kasjauns.lv/Foto: Instagram

Tēmas