Mikijs Rurks ratiņkrēslā. Baumo, ka aktierim esot vēzis. FOTO
Jau 2012. gadā baumoja, ka aktieri Mikiju Rurku skārusi baisākā no slimībām – vēzis. Tolaik viņš veica neskaitāmas pārbaudes un par laimi aizdomas neapstiprinājās. Kas noticis šoreiz?
Slavenības
2015. gada 26. novembris, 16:34

Mikijs Rurks ratiņkrēslā. Baumo, ka aktierim esot vēzis. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu paparaci, kas diennaktīm dežūrē pašā „zvaigžņotākajā” lidostā pasaulē – Losandželosā – nesen manījuši Holivudas aktieri Mikiju Rurku (63).

Sākotnēji paparaci nav pievērsuši ne mazāko uzmanību vīrietim, kuru pa lidostas zālēm un koridoriem stūma ratiņkrēslā. Tikai vēlāk kāds ievērojis, ka šis sagurušais vīriņš patiesībā ir Holivudas zvaigzne Mikijs Rurks. Aktieris atpazīts pēc viņam uz krūtīm esošā tetovējuma. Pats Mikijs sēdēja ratiņkrēslā, kuru stūma viņa palīdze. Aktieris bija uzlicis jakas kapuci dziļi uz acīm, lai nepievērstu sev apkārtējo uzmanību.

Senos laikos par seksīgāko vīrieti dēvētā aktiera seja izmainījusies līdz nepazīšanai. Nav zināms iemesls, kāpēc aktierim nācies sēsties ratiņkrēslā, lai pārvietotos pa lidostu. Blogeri un aktiera talanta cienītāji baumo, ka Rurkam varētu būt vēzis. Taču tas ir tikai fanu minējums...

Par to, ka aktieri iespējams skārusi baisākā no slimībām, baumoja jau 2012. gadā. Tolaik Rurks divās dažādās Ņujorkas klīnikās veica duci dažādu izmeklējumu saistībā ar aizdomām par ļaundabīgu audzēju.

Aktieris dakteriem sūdzējies par nepārejošu nogurumu un matu zudumu, kas viņam tolaik izkrituši saujām. Pats Rurks bija pārliecināts, ka saslimis ar vairogdziedzera vēzi. „Mikijs bija pārbijies līdz nāvei. Viņš bija absolūti pārliecināts, ka viņam ir vēzis, kad devās veikt izmeklējumus,” pirms trim gadiem norādīja kāds paziņa. „Mikija jaunākais brālis Džouijs nomira no plaušu vēža 2004. gada rudenī, un kopš tā laika Mikijs visu laiku baidās, ka viņu varētu piemeklēt tāds pats liktenis.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press