Longorija izvēlas bikini, kādu atļaujas tikai pašpārliecinātas sievietes. FOTO
Modes pētnieki uzskata, ka zīmola „Shoshanna” peldkostīmu izvēlas tikai par savu augumu pārliecinātas sievietes, jo tā dizains piesaista apkārtējo uzmanību.
Slavenības
2015. gada 28. novembris, 05:15

Longorija izvēlas bikini, kādu atļaujas tikai pašpārliecinātas sievietes. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija (40) devusies uz Maiami, lai piedalītos draudzenes vecmeitu ballītē. Nākamajā rītā pēc nedēļas nogalē notikušajām svinībām aktrise manīta baudām sauli, vēju un jūru pludmalē.

Atpūtai Maiami pludmalē Eva Longorija izvēlējusies rozā krāsas bikini ar volāniem, ko darinājis zīmols „Shoshanna”. Šis divdaļīgais peldkostīms nebūs tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras kautrējas par savu augumu, jo pludmales tērpa dizains piesaista uzmanību, – uzskata modes pētnieki. Viņi iesaka šādu bikini arī puiciska auguma dāmām, jo volāni akcentē sievišķību un piešķir nēsātājai romantisku koptēlu.

Modes pētnieki izdibinājuši, ka tieši šis peldkostīma modelis, kādā tērpusies Eva, šobrīd esot izpārdots, taču līdzīga stila peldkostīmus aizvien iespējams iegādāties par 62 sterliņu mārciņām (93 eiro).

Longorijai muguras lejasdaļā joptojām redzams tetovētais krusts, kuru viņa pamazām ar lāzera palīdzību cenšas izdzēst, tāpat kā līdzās esošo tetovējumu.

Aktrise arī savā „Instagram” blogā ievietojusi fotogrāfijas no brīvdienām Maiami. Tajā skaitā no atpūtas pludmalē. Eva Longorija ar mobilo tālruni nofotografējusi bagātīgi ieeļļotās kājas un attēlu parakstījusi vārdiem „Ahhhhh...Maiami.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram