Tas nu ir noskaidrots! Duboka bijušajai nav drauga, jo Latvijas veči ir skopi
Solvita Avakjana pārliecināta, ka viena ir tikai tāpēc, ka Latvijā vīrieši ir skopi.
Slavenības
2015. gada 28. novembris, 11:30

Tas nu ir noskaidrots! Duboka bijušajai nav drauga, jo Latvijas veči ir skopi

Jauns.lv

Pirms pieciem gadiem kopdzīvi pārtrauca populārais mīlētāju pāris – grupas „A-Eiropa” mūziķis Artūrs Duboks un dejotāja, meitas Mišelas māmiņa Solvita Avakjana jeb Sola. Izskatīgā Sola joprojām ir viena, un tam ir savi iemesli.

Sola neslēpj, ka šobrīd viņu nomoka domas, kādēļ neveicas sastapt savu ideālo vīrieti. Skaistule pat pieļauj, ka Latvijā īstu vīriešu vairs nav. „Es negribu sev vīrieti, kas ir kaut kāda viduvējība. Man vajag, lai vienā vīrietī būtu viss, kas man vajadzīgs. Daudz gribēt... vai tas ir slikti? Tas ir reāli!” pārliecinātā balsī teic Sola.

Līdz šim simpātijas izrādījušie vīrieši viņai likuši vilties. „Ko esmu sapratusi? Es gribu pateikt vīriešiem, lai viņi nav tik skopi. Man un arī manām draudzenēm nepatīk skopi vīrieši. Skops – tas ir tāds, kas nevar izdarīt elementāru lietu – uzdāvināt ziedus... Tāds, kurš žēlo naudu... Tāds, kurš mani neuzaicina uz restorānu. Vai tas ir daudz prasīts, lai mani aizved uz kino? Agrāk mani daudzi aicināja uz kino. Tagad vīrieši pieraduši, ka mājās var „nokačāt” filmu un skatīties,” par stiprā dzimuma attieksmi pret sievietēm skeptiski izsakās Solvita.

Viņa pārliecināta, ka vīrietim sieviete jālutina. „Piemēram? Jāved uz spa Ja sieviete jutīsies labi, tad arī vīrietis šīs emocijas saņems. Uzskatu, ka mums – sievietēm – smuki jāģērbjas, jāēd kvalitatīvi ēdieni, sevi jākopj, un priekš tā vīriešiem nevajag žēlot naudu. Tai pašā laikā daudzi vīrieši pavisam bezjēdzīgi tērē naudu alkoholam, kazino un cigaretēm. Tas tukšo maku un bojā veselību,” domā Solvita.

Grupa „A-Eiropa” ar hitu „Meitenes Rīgā”
Kasjauns.lv / Foto: Eduards Paņičevs, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva