Kristaps Rasims bildina savu "burbuļu" mammu un triumfē šovā. VIDEO
Ak, šis lieliskais Kristaps Rasims! Viņš teju vai visu šova laiku bija vadošajās pozīcijās un noslēgumā arī uzvarēja.
2015. gada 29. novembris, 23:07

Kristaps Rasims bildina savu "burbuļu" mammu un triumfē šovā. VIDEO

Jauns.lv

Šā rudens vērienīgākā Latvijas TV šova “Izklausies redzēts” otrās sezonas fināls pārsteigumus nenesa un pasākums noslēdzās ar seriāla „UgunsGrēks” Jezupa, aktiera Kristapa Rasima uzvaru. Atdarinājis Džo Kokeru, Rasims arī saņēmās un pēc daudzu gadu pazīšanās bildināja savu divu bērnu, viņa vārdiem sakot – „burbuļu” -, māti Baibu Neju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Baiba, lai arī bija mazliet samulsusi, neatteica un pēc pārdomu brīža Kristapam, kurš pasniedza ne tikai saderināšanās gredzenu, bet arī baltas rozes, sacīja - „Jā”.

„Izklausies redzēts” finālā par uzvaru un 5000 eiro balvu paša izvēlētam labdarības projektam sacentās vien četri no astoņiem dalībniekiem, kuri aizvadītās deviņas nedēļas svētdienu vakaros bija atdarinājuši Latvijas un pasaules mūziķus. Proti, pēc pusfināla noslēguma raidījumam kvalificējās Rasims, Ieva Pļavniece, Elza Rozentāle un Antra Stafecka. Savukārt Jānis Auzāns un Andris Ābelīte, kā arī Atis Zviedris un Annija Putniņa uzstājās ar duetu paraugdemonstrējumiem.

Finālā žūrijai, kurā šoreiz bija Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska, Lauris Subatnieks un Valters Krauze, vairs nebija nekādas noteicošas lomas, un uzvarētāju ar savu balsojumu noteica TV skatītāji. Protams, ka Rasima bildinājums un arī gana labs Džo Kokera atdarinājums ļāva triumfēt Rasimam. Viņš naudu ziedos Bērnu slimnīcas Onkoloģijas nodaļai. Otro vietu ieguva Antra Stafecka, trešo - Elza Rozentāle, savukārt ceturtajā vietā palika Ieva Pļavniece, kuras pārvaldītajā restorānā šonakt notiks šova ballīte.


Kasjauns.lv / Foto: Toms Norde, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, ekrānuzņēmums no video