Ar vecās sievas svētību pusmūža mācītājs noprec 19 gadus jaunu skuķi. VIDEO
Šim 60 gadus vecajam vīram "noveicies"– viņam ir vecā sieva un arī 19 gadus jaunā. Visi trīs gaida piedzimstam mazuli.
Trakā pasaule
2015. gada 30. novembris, 15:09

Ar vecās sievas svētību pusmūža mācītājs noprec 19 gadus jaunu skuķi. VIDEO

Jauns.lv

„Es cenšos apslāpēt greizsirdību,” saka 44 vecā sieviete, kuras laulātais draugs, dievbijīgais Toms Millers, jau labu laiku ir attiecībās ar jaunieti, kas par viņu ir četrdesmit vienu gadu jaunāka. Toms Millers, izbijis noziedznieks, bet tagad mācītājs, ir laimīgs, ka jaunajai mīlai dabūjis vecās cienītās kundzes svētību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Īpatnējā ģimenīte dzīvo Ohaio štatā ASV. 44 gadus vecā Belinda ir mācītāja pirmā sieva, taču nu jauna sieviete Reba gaida mazuli no viņas vīra. Zīmīgi, ka Toms Millers savu jauno mīlestību pazīst jau kopš vecuma, kad Reba bija mazs meitēns.

Millers, kurš kādreiz bija saistīts ar mafiju un ticis sodīts, cietumā pievērsās Dievam un vēlāk kļuva par mācītāju. Tagad sešdesmit gadu vecais vīrs ceļ māju Mansfīldas pilsētā, un mājā katrai sievai paredzēta sava mājas daļa. Nevienam no trijotnes nav problēmu dzīvot šādā modelī, un Belinda atklāj, ka vīrs par poligāmiju pirmo reizi ierunājies jau septītajā abu laulības dzīves gadā. Ar savu jauno sieviņu viņš salaulājies Dieva priekšā pats savā baznīcā, un Rebas mazuli gaida visi trīs kopā.

Kā abas sievietes dala savu mīļoto? Trijotnei ir izkopta sistēma, proti, Millers trīs diennaktis pavada pie vienas sievas, trīs pie otras, bet atlikušo dienu – viens pats. Bērnam būs divas mammas, tas jau tagad ir nolemts. Vairāk par īpatnējo ģimeni skaties video!

Ohaio štatā mācītājam divas sievas - video: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas