Pujāts vairs nemulst un iziet sabiedrībā ar divas reizes jaunāko draudzeni. FOTO
Kādu laiku Edgars ar Martu nevarēja sadūšoties atklāt sabiedrībai savas attiecības, taču tagad Edgars ar savu mīļoto ieradās „Spēlmaņu nakts 2015” laureātu apbalvošanas ceremonijā.
Slavenības
2015. gada 1. decembris, 08:23

Pujāts vairs nemulst un iziet sabiedrībā ar divas reizes jaunāko draudzeni. FOTO

Jauns.lv

Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts (44) sadūšojās sabiedrībā iziet ar savu gados jauno simpātiju Martu Aniņu (22). Viņi kopā apmeklēja „Spēlmaņu nakts 2015” laureātu apbalvošanas ceremonijā.

Vēl vasaras vidū liepājnieks un TV3 seriāla „UgunsGrēks” bijušais dalībnieks Edgars Pujāts žurnālam „Kas Jauns” sērīgi stāstīja, ka pirms divarpus gadiem izjukusi viņa 22 gadus ilgā kopdzīve ar sievu Santu, ar kuru izaudzināti divi dēli. Viņš pārliecināts pauda, ka Santa ir viņa dzīves liktenīgā sieviete, ar ko krāšņi izdzīvota visa attiecību palete – kvēla iemīlēšanās, vairākkārtējs jūtu atsalums un to atdzimšana. Skatuves mākslinieks teicās par jaunām attiecībām nedomājam un klāstīja – plāno salabt ar sievu.

Taču runāja, ka aktierim jau kopš pavasara sirdī iekritusi liepājniece Marta, kas par viņu ir divreiz jaunāka. Publiski par savu jauno mīlu aktieris vasarā vēl nebija gatavs atzīties un, jautāts par attiecībām ar simpātisko tumšmati, izlikās, ka tādu nemaz nepazīst: „Kādu Martu? Par ko ir runa, neko nezinu!”

Tagad pāris vairs neslapstās gar stūriem un savas attiecības neslēpj. To varēja manīt arī „Spēlmaņu nakts 2015” laureātu apbalvošanas pasākumā, kur Marta lepni stāvēja blakus aktierim un ar smaidu sejā pauda patiku par iepazīstināšanu ar Edgara kolēģiem.

 Pēdējā laikā aktiera dzīve gājusi kā pa viļņiem. Šoruden Pujātam nācās atvainoties Liepājas teātra skatītājiem, kuri vēlējās noskatīties Dž.Dž.Džilindžera iestudēto Vadima Korsa komisko parodiju „Atsaldētais”. Galvenās lomas atveidotājs Edgars Pujāts bohēmas dēļ uz izrādi nespēja ierasties...Pēc laika aktiera dzīvē uzplaiksnīja veiksme, un pirms dažām nedēļām momentloterijā aktieris tika pie 30 000 eiro liela laimesta.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders