Princesei Šarlotei vecvecmāmiņas – karalienes Elizabetes II – vaibsti. FOTO
Mazā princese Šarlote Elizabete Diāna mantojusi vaibstus no savas vecvecmāmiņas Anglijas karalienes Elizabetes II.
Slavenības
2015. gada 2. decembris, 05:07

Princesei Šarlotei vecvecmāmiņas – karalienes Elizabetes II – vaibsti. FOTO

Jauns.lv

Karaļnams nesen izplatījis divas jaunas princeses Šarlotes fotogrāfijas. Karaliskās ģimenes jaunākajai atvasei jau seši mēneši!

Agrāk bija ierasts, ka mazos karaļbērnus fotografē vien paši labākie un pasaulē atzītākie fotogrāfi, kas pieaicināti uz pili veikt šo īpašo uzdevumu. Princis Viljams un viņa sieva hercogiene Ketrīna cenšas lauzt šo iesīkstējušo stereotipu. Viņi to paveica jau ar dēliņa, prinča Džordža, pirmo fotogrāfiju. To nebija uzņēmis kāds no pasaulē labākajiem fotogrāfiem. Attēla autors bija Džordža vectēvs, Ketrīnas tēvs Maikls Midltons. Fotogrāfijā mazais princis bija redzams kopā ar saviem vecākiem Ketrīnu un Viljamu, un mājas mīluļiem – suņiem Lupo un Tilliju.

Nesen kā birtu karaļnams izplatījis jaunākās fotogrāfijas ar princesi Šarloti. Attēli uzņemti novembra sākumā, kad princesei bija seši mēneši. Fotogrāfijas ir kvalitatīvas un skaistas, taču arī šo autors nav kāds fotogrāfs ar pasaules slavu. Attēlus uzņēmusi Šarlotes māmiņa hercogiene Ketrīna!

Mazā Šarlote ir ģērbta zīmola „Liberty” kleitiņā ar ziedu apdruku, gaiši rozā kašmira jaciņā un „Amaia Kids” rozā zeķubiksēs. Fotogrāfijas uzņemtas „Anmer Hall” īpašumā – prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas 10 guļamistabu lauku mājās Norfolkas grāfistē Anglijas austrumos.

Fotogrāfijas publiskotas kā pateicība visiem, kas sūtījuši ģimenei un mazajai princesei laba vēlējumus. Kopš kristībām šā gada jūlijā princese publiski nav redzēta, vecāki dod priekšroku bērna audzināšanai prom no sabiedrības uzmanības.

Princese Šarlote Elizabete Diāna piedzima šā gada 2. maijā un ir ceturtā rindā uz Lielbritānijas troni, tūlīt aiz sava vectēva prinča Čārlza, tēva prinča Viljama un divus gadus vecā brālīša prinča Džordža.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press