Veči pārtop par dāmām! Vērtē Subatnieks. VIDEO
Šova "Izklausies redzēts" dalībnieki aktieri Lauri Subatnieku atzina par labāko žūrijas locekli.
Slavenības
2015. gada 2. decembris, 08:07

Veči pārtop par dāmām! Vērtē Subatnieks. VIDEO

Jauns.lv

Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks, kurš teātra izrādēs vairākkārt pārtapis par pretējā dzimuma varoni, vērtē „Izklausies redzēts” dalībniekus vīriešus, kam šova laikā vislabāk izdevās iejusties sievietes tēlā.

1. vieta

„Pirmajā vietā es noteikti lieku Andri Ābelīti, kurš attēloja Sezāriju Evoru. Kāpēc tāda izvēle? Nu, sievieti vīrietim attēlot jau ir tehniskas atšķirības, bet princips jau ir vairāk attēlot to cilvēku. Andris bija, šķiet, pirmais dalībnieks, kurš attēloja sievieti, un viņam tas izdevās lieliski. Galvenais, lai tā sieviete, kuru atdarina, ir tuvu viņa patiesajai būtībai un bieži vien tas nav apģērbs vai kādas citas tā teikt tehniskas lietas, bet pati sievietes būtība. To iekšējo pasauli iznest, tas ir svarīgi. Andris to paveica perfekti.”

Andris Ābelīte - Sezārija Evora

2. vieta

„Kristaps Rasims, kurš attēloja Meganu Trainori. Viņš ar uzdevumu tika galā lieliski. Priekšnesumā Kristapa radītā humora deva bija tieši vietā.”

Kristaps Rasims - Megana Trainore 3. vieta

„Jānis Auzāns, kurš iejutās dziedātājas „Blondie” solistes tēlā. Viņš noturējās ļoti labi uz tās sievišķības robežas. Varēja just, ka arī balss tembru, cik vien var, vilka līdzi. Viņš to izdarīja ļoti labi.”

Jānis Auzāns - „Blondie” soliste Debija Harija

4. vieta

Atis Zviedris, kurš attēloja Merilinu Monro ir ierindots, kā pēdējais. „Nekādas vainas jau nebija. Tops tāds nosacīts, un kādam jau jābūt tajā ceturtajā vietā,” saka aktieris.

Atis Zviedris – Merilina Monro

 

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica. publicitātes foto (Toms Norde)