Tā Britnija Spīrsa atzīmējusi 34. dzimšanas dienu! FOTO
Tā Britnija atzīmēja savu jubileju.
Slavenības
2015. gada 4. decembris, 17:30

Tā Britnija Spīrsa atzīmējusi 34. dzimšanas dienu! FOTO

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados par popmūzikas princesi dēvētā Britnija Spīrsa šā gada 2. decembrī atzīmējusi savu 34. dzimšanas dienu. Dziedātāja padalījusies ar fotogrāfijām no jubilejas arī ar saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Britnija nerīkoja lielas un vērienīgas svinības. Savu 34. dzimšanas dienu viņa atzīmēja tikai tuvinieku lokā. Kopā ar dziedātāju šajā dienā bija abi viņas dēli – Šons Prestons (10)  un Džeidens Džeimss (9) – kuri nākuši pasaulē laulības laikā ar bijušo dejotāju Kevinu Federlainu. Jubilejā ciemos pie Britnijas bija arī viņas mamma Linna, brālis Braiens un divas draudzenes. 

Britnija sociālajos tīklos publiskojusi fotogrāfiju ar savu jubilejas torti, kuru rotā uzraksts „Daudz laimes dzimšanas dienā, Britnij!” Fotogrāfijā dziedātāja redzama ģērbusies mīlīgā halātiņā un rokās turam „burvju nūjiņu”. „Paldies visiem par vēlējumiem dzimšanas dienā!” – saviem faniem par apsveikumiem un laba vēlējumiem sociālajos tīklos pateikusies Britnija. „Man ļoti patika tos lasīt.” 

Britniju svētkos sveica ne tikai viņas radi un draugi, bet arī kolēģi no šovbiznesa aprindām. Viņu skaitā bija arī skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa, kas gaviļniecei bija atsūtījusi balonus. 

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press