Kurš vēl atceras Kailijas sirdsāķīti no seriāla "Kaimiņi"? FOTO
Džeisons Donovans pasaules slavu iemantoja, apteicoties austrāliešu TV seriālam „Kaimiņi”. Tagad aktierim ir jau 47 gadi un viņš ir tētis trim bērniem.
Slavenības
2015. gada 6. decembris, 05:29

Kurš vēl atceras Kailijas sirdsāķīti no seriāla "Kaimiņi"? FOTO

Jauns.lv

Tie, kas vēl atceras populāro austrāliešu TV seriālu „Kaimiņi” („Neighbours”), kurā tīnes gados karjeru uzsāka Kailija Minoga, noteikti labi atminēsies blondo un zilacaino puisi Džeisonu Donovanu, kurā bija ieķērusies Kailijas ekrāna varone.

Pārītim bija romāns uz ekrāniem, kas pēcāk pārauga romantiskajās attiecībās arī īstajā dzīvē. Minogas un Donovana ekrāna varoņi pat apprecējās, taču dzīvē abu attiecības izira drīz pēc filmēšanās seriālā.

Astoņdesmito gadu beigās ikviens zināja abu sirdsāķīšu iedziedāto duetu „Especially For You”.

Donovanam, tāpat kā Kailijai, šobrīd ir 47 gadi. Kopš 1998. gada viņš ir kopā ar bijušo teātra režisora palīdzi Endželu Maloku un kļuvis par tēvu trim bērniem. Pāris apprecējās desmit gadus pēc iepazīšanās. 2008. gadā viņi nosvinēja kāzas Bali salā Indonēzijā.

No dzimtās Melburnas Austrālijā Džeisons pārcēlies uz dzīvi Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā.

2012. gadā Donovans izdeva kaverversiju albumu „Sign Of Your Love” un pēc ilgiem gadiem kādā no koncertiem kāpa uz skatuves kopā ar Kailiju.

Tajā pašā gadā Pīrsa Morgana šovā viņš atklāti runājis par attiecībām ar Kailiju, uzveikto narkotiku atkarību, kā arī atzinis, ka veicis matu transplantācijas procedūru, lai novērstu strauji tuvojošos plikpaurību.

Šogad Donovans radiostacijā „Heart Radio” svētdienu vakaros vada pārraidi, kas veltīta aizvadīto gadu popmūzikai „All 80’s Show”.

Kailija Minoga un Džeisons Donovans – „Especially For You”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press