Slavenības
2015. gada 6. decembris, 12:18

Adeles fanes Ziemassvētkos nevēlas jauno albumu, bet gan dziedātājas miesassargu! FOTO

Jauns.lv

Ja esi superzvaigznes miesassargs, nerakstīts likums paredz turēties fonā un palikt nemanāmam. Taču britu dziedātājas Adeles miesassargs reiz pats bija zvaigzne. Pateicoties savam muskuļotajam augumam, bodibildinga konkursā viņš izcīnīja titulu „Misters Eiropa”!

Adeles izskatīgais miesassargs jau kļuvis par interneta sensāciju. Viņam veltīti neskaitāmi video vietnē „YouTube”, bet bildes ar bijušo kultūrisma čempionu pārpludinājušas sociālajos tīklos.

Viņu sauc Pīters Van der Vīns un viņš ir no Holandes. Miesassargam piemīta glīti veidota žokļa līnija, caururbjošu zilu acu skatiens un muskuļots augums, pateicoties kuram viņš 2005. gadā kļuva par „Misteru Eiropu”.

Pītera Van der Vīna apjūsmotāju skaits teju jau pielīdzināms Adeles fanu skaitam, pat neraugoties uz to, ka dziedātāja nesen kā izdevusi savu trešo studijas albumu „25”, un tas pārspējis visus līdzšinējos pārdošanas rekordus, un ierindojies pirmajā vietā Lielbritānijas albumu topā.

„Lai gan man patīk Adeles jaunais albums, man šķiet, ka esmu vairāk apsēsta ar viņas miesassargu,” „Twitter” blogā jūsmo kāda no britu dziedātājas fanēm.

„Adeles miesassargs spētu aizdedzināt pat lietu, tik seksīgs viņš ir,” attiecinot uz vienas dziesmas tekstu no Adeles otrā albuma „21”, komentējusi kāda cita.

„Viss, ko vēlos Ziemassvētkos, ir Adeles miesassargs, kurš sēdētu zem eglītes un mani tur gaidītu,” ekstāzē kritusi trešā.

Van der Vīnam jau ir pieredze ar drošības nodrošināšanu superzvaigznēm. Viņš savulaik strādājis par dziedātājas Lady Gaga un austrāliešu reperes Igijas Azalijas miesassargu, bet tikai tagad, pašam to negribot, nonācis uzmanības centrā.

Adelei seksīgs miesassargs

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, ekrānuzņēmums no video