Vila Smita sieva parāda figūru peldkostīmā. FOTO
Aktrisei Džadai Pinketai Smitai ir 44 gadi, viņa iznēsājusi divus bērnus un aizvien saglabājusi lielisku augumu.
Slavenības
2015. gada 7. decembris, 08:20

Vila Smita sieva parāda figūru peldkostīmā. FOTO

Jauns.lv

Aktiera Vila Smita (47) ģimene devusies brīvdienās uz Havaju salām. Pludmales priekus baudījuši abi pāra bērni, kā arī sieva Džada Pinketa Smita (44), kuras augumu arī pēc divu bērnu iznēsāšanas var tikai apskaust.

Vila Smita un Džadas Pinketas Smitas bērni Vilova un Džeidens Havaju salās nodevās sērfošanai okeānā, bet pati Džada gozējās saulītē un baudīja peldi siltajā ūdenī. 44 gadus vecā aktrise atpūtai liedagā bija izvēlējusies interesanta dizaina melnu viendaļīgo peldkostīmu, radot iespaidu, ka to iespējams aizpogāt no pašas apakšas līdz kaklam. Acis no spožās saules Džada pasargājusi ar aviatoru stila saulesbrillēm zeltītos ietvaros.

Pašu Vilu Smitu gan pludmalē nekur nemanīja. Viņš iepriekš redzēts kopā ar sievu un dēlu sporta zālē.

Vils un Džada sāka satikties 1995. gadā, bet divus gadus vēlāk apprecējās. Pārim ir 17 gadus vecs dēls Džeidens un 15 gadus veca meita Vilova. Vilam ir arī 23 gadus vecs dēls Trejs (īstajā vārdā Vilards Kristofers Smits III) no viņa iepriekšējās laulības ar Šīriju Zampino.

„Mēs esam precējušies gandrīz 20 gadus un paši sev jautājam, kāds gan ir laulības noslēpums. Taču patiesība ir tajā, ka arī dienas beigās mēs neatmetam visam ar roku,” izteicies aktieris, atbildot uz jautājumu par to, kā viņam tik ilgus gadus izdodas saglabāt harmonisku laulības dzīvi. „Nevajag cerēt, ka būs viegli. Mūsu laulība ir kā vissarežģītākais, nomācošākais, mokošākais, ko mēs jebkad savā dzīvē esam uzņēmušies. Bet mēs neesam no tiem, kas padodas!”

Vils uzskata, ka saglabāt harmonisku laulību izdodas pateicoties darbam ar sevi un vēlmei vienmēr būt labākam. „Es teikšu, ka mēs nekad neesam speciāli piestrādājuši pie attiecībām,” norāda Smits. „Mēs tikai esam strādājuši katrs ar sevi individuāli. Un tad viens otram pasnieguši sevi kā labāku nekā bijām pirms tam.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press