Vājredzīgs puika dzimšanas dienā vēlējās kuģi. Taču diez vai viņš cerēja saņemt ko šādu! FOTO
Piecgadīgajam puisēnam kaimiņu onkulis sagādāja nudien iespaidīgu dāvanu dzimšanas dienā - pašam savu īstu, lielu koka kuģi mājas pagalmā.
Trakā pasaule
2015. gada 7. decembris, 16:30

Vājredzīgs puika dzimšanas dienā vēlējās kuģi. Taču diez vai viņš cerēja saņemt ko šādu! FOTO

Jauns.lv

Mazais Džeikobs dzimšanas dienā vēlējās dāvanā saņemt kuģi - jūrniecība un pirātu būšana ir viņa kaislība. Puikas kaimiņš lūgumu uztvēra nopietni un uzdāvināja Džeikobam savu īstu, lielu koka kuģi!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mazajam zēnam ļoti noveicies ar savu kaimiņu - 50 gadus veco Ričiju Velingsu, kuram rokas aug īstajā vietā! 5 gadus vecais Džeikobs no Lielbritānijas vēlējās dzimšanas dienā dāvanā saņemt kuģīti, taču Velingsa kungs bērna vēlmi izpildīja ar uzviju! Mazajam nezinot, puikas ģimenes pagalmā četru dienu garumā tika tapināts iespaidīgs koka kuģis - pamatīgs un ar pārdomātām detaļām. Rezultātā tapa 12 pēdu garš "Titāniks", un Džeikobs ir tā pirāts! Zēns kopš dzimšanas ir ar vienu aci neredzīgs, tāpēc pirāta tēls viņam ir īpaši tuvs - parasto acu apsēju zēns nomaina uz melno, pirātisko. Acs apsējs viņam jānēsā vismaz sešas stundas diennaktī, un tagad viņš tās pavada priecīgs pirāta kostīmā!

Kasjauns.lv/Foto: Caters

Tēmas