47 gadus vecais Hjū Džekmens parāda muskuļus. Pludmales FOTO
Drīz pēc ierašanās Sidnejā aktieris Hjū Džekmens devās uz daudzu iecienīto Bondai pludmali. Austrālijā Holivudas zvaigzne ieradies, lai dzimtenē izrādītu koncertšovu „Broadway to Oz”.
Slavenības
2015. gada 8. decembris, 04:45

47 gadus vecais Hjū Džekmens parāda muskuļus. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens (47) vairākkārt atzīts par seksīgāko slaveno vīrieti pasaulē. Tiesa, ne pēdējos gados. Taču aktierim aizvien ir apjūsmotāju armija sociālajos tīklos. Būtu grūti noliegt acīmredzamo – viņš joprojām ir lieliskā formā.

Aktieris Hjū Džekmens nesen kā ieradies Austrālijas pilsētā Sidnejā un jau nākamajā dienā devies uz austrāliešu tik iecienīto Bondai pludmali veldzēties okeāna viļņos.

Džekmens kopā ar sievu Debiju Lī Fērnesu un meitu Āvu ieradies Austrālijā, kur viņam paredzēta turneja ar jauno koncertuzvedumu „Bradway to Oz”. Tas ir muzikāls stāsts par paša aktiera dzīvi, kā no tālās Austrālijas viņš nonācis līdz slavas virsotnei Holivudā. Lai gan uzvedums nosaukts par viena cilvēka šovu, Džekmens par to pasmejas – viņš izrādi dēvētu par 150 cilvēku šovu, jo dziedošajam aktierim līdzās ir virkne dejotāju un dziedātāju. Šajā „viena cilvēka šovā” ir ne tikai ko dzirdēt, bet arī ko redzēt!

Hjū Džekmens jūtas gandarīts, ka līdz ar šo uzvedumu, viņam ir izdevība atgriezties dzimtajā zemē. „„Broadway to Oz” ir kā sapņa piepildījums,” norāda aktieris. „Tas ir šovs, kādu es vienmēr emu ilgojies pārvest mājās.”

Jaunāka Holivudas filma „Pan” ar Džekmena līdzdalību nav guvusi labus panākumus. Ziemeļamerikā kases ieņēmumi sasnieguši vien 15 miljonus ASV dolāru, bet visā pasaulē tikai nedaudz pārsniegusi 20 miljonu atzīmi. Tas nav pat tuvu 275 miljoniem ASV dolāru, kas iztērēti kinoprojekta uzņemšanas un mārketinga vajadzībām.

„Pan” ir stāsts par Pīteru Penu un Kapteini Āķi. Džekmens pasaku filmā atveidoja pirātu Melnbārdi.

Hjū Džekmens stāsta par savu šovu „Broadway to Oz”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press