Var just, ka Ziemassvētki tuvojas! Kardašjana dēlu nosauc par Svēto
Kima Kardašjana un Kanje Vests dēlu, kuram pasaulē bija jānāk pasaulē Pirmajos Ziemassvētkos, nosaukuši par Svēto!
Slavenības
2015. gada 8. decembris, 15:38

Var just, ka Ziemassvētki tuvojas! Kardašjana dēlu nosauc par Svēto

Jauns.lv

Sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta dēlam bija jānāk pasaulēs Pirmajos Ziemassvētkos. Laikam taču tas izskaidro savādo bērna vārda izvēli, kaut arī mazulis pieteicās trīs nedēļas ātrāk par plānoto laiku...

Kad sabiedrība uzzināja, ka realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests ir otrā mazuļa gaidībās, daudzi vilka uz zoba, jautājot, vai pāris mazuli nosauks par Dienvidiem. Kā zināms, savu pirmdzimto jaunie vecāki nosauca par Nortu, kas tulkojumā nozīmē Ziemeļi, bet savienojumā ar uzvārdu veido Ziemeļrietumus.

Pati Kima uz jautājumu par Dienvidiem atbildēja, ka tas būtu „pats muļķīgākais”, ko varētu izdarīt, lai abu bērnu vārdi būtu saskaņoti. „Man nepatīk vārds Sauts Vests (Dienvidrietumi). Norta (Ziemeļi) vienmēr izklausīsies labāk un ziemeļi ir labāks virziens. Tāpēc es neizvēlēšos Dienvidus. Nedomāju, ka mēs vēlreiz izvēlēsimies kādus debespusi. Visi jautā par Dienvidiem, bet es domāju, ka tas ir tik stulbi. Stulbākais, kas vispār var būt.”

Šā gada 5. decembrī Kima Kardašjana laidusi pasaulē otro bērnu – dēliņu, kuram dots vēl jo īpatnējāks vārds. Vecāki puisīti nosaukuši par Seintu (Saint) jeb Svēto.

2013. gadā Vests izdeva dziesmu „I Am God” („Es esmu Dievs”) un pats sevi dēvē vārdā Yeezus. Uzzinājuši par jauno vecāku izvēlēto bērna vārdu, datorgrafikas lietpratēji jau uzmeistarojuši dučiem karikatūru, kas vēsta par Jēzus dēla Svētā nākšanu pasaulē.

Turpretī citi metušies izteikt minējumus, ka Vests un Kardašjana laikam taču sapīpējušies marihuānu, kad domājuši vārdus abiem saviem bērniem.

Interneta portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka jaunie vecāki apņēmušies tuvākajā nākotnē nerādīt dēliņu realitātes šovā, sargājot bērna privātumu. Meitu Nortu pāris šovā nerādīja pirmo meitenītes dzīves gadu un atļāva vien nofilmēt dažām „īpašām epizodēm”.

Seints nav pārāk populārs vārds jaundzimušajiem. Amerikas Savienotajās Valstīts populārāko vārdu sarakstā tas ieņem tālo 4733. vietu. 2014. gadā piedzimuši 32 zēni, kuri nosaukti par Seintu, savukārt meitenēm šāds vārds nav dots vispār.

Ņemot vērā Kardašjanas lielo popularitāti ASV, šī tendence visticamāk tuvākajos gados mainīsies, un ne vieni vien jaunie vecāki iedvesmosies no Kimas un Kanjes izdomātā vārda puisītim.

Vārds Norta bija vēl nepopulārāks nekā šobrīd ir Seints. To, ka meitu sauks par Nortu, Kima paziņoja jau dažus mēnešus pirms bērna nākšanas pasaulē. Tolaik sabiedrība domāja, ka sabiedrības dāma tikai joko. Taču viņa nejokoja!

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram