Bībers aicina fanus palīdzēt atrast "Instagram" blogā noskatīto skaistuli. FOTO
Džastinam Bīberam sociālajos tīklos iepatikusies kāda meitene, un viņš vērsies pie sava fanu leģiona pēc palīdzības, lai noskaidrotu, kas ir šī skaistule.
Slavenības
2015. gada 9. decembris, 15:26

Bībers aicina fanus palīdzēt atrast "Instagram" blogā noskatīto skaistuli. FOTO

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (21) pirmdien „Instagram” blogā ievērojis simpātisku meiteni, kura viņam neprātīgi iepatikusies. Mūziķis aicinājis palīgā fanus, lai palīdzētu atpazīt šo noslēpumaino skaistuli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džastins Bībers savā blogā ievietojis fotogrāfiju ar sev iepatikušos meiteni, kurai nezina ne vārda, ne koordinātas, kā viņu atrast. Tumšmate ir pārsteidzoši līdzīga krievu modelei Irinai Šaikai. Mūziķis cer, ka ar plašā fanu leģiona palīdzību viņam izdosies noskaidrot šīs jaunietes identitāti.

„Ak, mans Dievs! Kas viņa ir,” attēlu parakstījis slavenais dziedātājs. Pēc šī vēstījuma publiskošanas Džastins saņēmis vairākas viltus vēstulītes no meitenēm, kas apgalvoja, ka esot meklētā jauniete.  

Taču Bīberam nenācās skumt ilgi, drīz vien vairāki fani vēstīja, ka atraduši mūziķa simpātiju. Meiteni saucot Sindija Kimberlija un viņai esot paradums publicēt „selfijus” savā „Instagram” blogā.

Nav zināms no kurienes ir šī meitene, bet viņas kontā rakstīts: „Mans vārds ir Sindija un es ļoti aizraujos ar fantastiku.” Fani stāsta, ka sociālajos tīklos viņa rakstot ar pseidonīmu „wolfiecindy” un viņai esot 115 000 sekotāju. Viņa esot Bībera fane, jo pirms dažām dienām publiskojusi video, kurā redzama klausāmies pirmās sekundes no Bībera dziesmas „No Sense”.

Fotogrāfija, kas iepatikusies Bīberam, simpatizē vēl daudziem. Īsi pēc dziedātāja izteiktā vēstījuma par meklējamo meiteni, attēls savācis 700 000 „patīk” vērtējumu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram