Gada sportiste Ikauniece-Admidiņa šoreiz saģērbjas igauņu stilā - bez veselīgā pikantuma. FOTO
2016. gads. Ražots Igaunijā.
Slavenības
2016. gada 23. decembris, 16:43

Gada sportiste Ikauniece-Admidiņa šoreiz saģērbjas igauņu stilā - bez veselīgā pikantuma. FOTO

Jauns.lv

Par Latvijas labāko sportisti jau otro gadu pēc kārtas atzītā vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa šogad uz Gada balvas sportā apbalvošanas ceremoniju kinoteātrī „Splendid Palace” ieradās, posusies Igaunijas zīmola "Iris Janvier"tērpā.

Pērn Laura Ikauniece-Admidiņa uz skatuves saņemt balvu kāpa pašmāju zīmola „Amoralle” kleitā, kas pārsteidza ar drosmīgumu. Ceremonijas apmeklējumam Laura bija izvēlējusies garu kleitu ar caurspīdīgiem ielaidumiem, kažokādas apkakli un volānveidīgiem iešuvumiem. Vēl krietnu laiku pēc pasākuma ļaudis gan tīksminājās, gan slavēja krāšņo kleitu, pat piemirstot par daiļās vieglatlētes izcilajiem sportiskajiem sasniegumiem. Šogad sportiste priekšroku bija devusi kaimiņzemes Igaunijas tērpu mākslinieku gaumei, un, pateicoties izvēlētajai vakarkleitai, nepalika tērpa ēnā. Kleita gan bija ļoti gracioza un cēla. Lai arī šim tērpam uz piedurknēm bija neuzkrītoša izmēra caurspīdīgas detaļas, kopumā kleita izstaroja pārliecinātību, stabilitāti un sievišķību, nevis atklātu koķetu seksapīlu kā pērn izvēlētais vakartērps.

Vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa ar vīru Rolandu. Gan pagājušajā gadā, gan šogad Laura kļuva par Latvijas labāko sportisti.


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders