Bībera bijušajai romāns ar "One Direction" mūziķi. FOTO
Ballītē naktsklubā Selēna Gomesa un Nails Horans bučojušies visu acu priekšā.
Slavenības
2015. gada 11. decembris, 10:25

Bībera bijušajai romāns ar "One Direction" mūziķi. FOTO

Jauns.lv

Pirms dažiem gadiem pasaule viņu iepazina kā Džastina Bībera mīļoto meiteni. Viņi šķīrās, salaba un atkal šķīrās. Nu dziedātājas Selēnas Gomesas (23) dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Ne mazāk meiteņu mīlēts puisis – grupas „One Direction” mūziķis Nails Horans (22).

Baumas par to, ka dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa ir kopā ar miljoniem meiteņu mīlētās puišu grupas „One Direction” dziedātāju Nailu Horanu parādījās aizvadītās piektdienas vakarā. Pārītis manīts apskaujamies un skūpstāmies aktiera Čeninga Tatuma sievas aktrises un dejotājas Dženaas Devanas-Tatumas 35. dzimšanas dienas ballītē.

„Nails un Selēna skūpstījās pašā kluba vidū, visu acu priekšā,” stāsta kāds aculiecinieks. „Viņi izskatījās ļoti tuvi, kā pāris. Nails ieradās pirmais kopā ar savu miesassargu, tad es paskatījos un ieraudzīju, ka arī Selēna bija klāt. Viņi cieši turējās kopā, sarunājās un sačukstējās.”

Ballītē abi arī pozējuši kopīgām fotogrāfijām – gan kopā ar draugiem, gan vieni paši, Nailam maigi skūpstot Selēnu uz vaiga.

Jau nākamajā vakarā pārītis atkal manīts kopā Losandželosā. Selēnu un Nailu uz Santamonikas mola nofilmējuši „One Direction” fani, kas draudzīgā kompānijā bija devušies uz atrakciju parku.

Slavenais pārītis ļoti centās būt apkārtējo neievērots un neatpazīts, taču acīgie fani savus elkus spēj atpazīt pat piķa melnumā. Gomesa un Horans bija tērpušies tumšas krāsa apģērbā un cauri atrakciju parkam devās galvas noliekuši, lai garāmgājēji nesaskatītu viņu sejas.

Ziņa par Selēnas un Naila iespējamo romānu trāpījusi sāpīgā vietā Gomesas bijušajam draugam dziedātājam Džastinam Bīberam. Viņš sociālajos tīklos publiskojis attēlu, kurā redzams kopā ar Selēnu pašos attiecību pirmsākumos. „Trakas atmiņas,” komentējis mūziķis.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press