Puisis, no kura varētu mācīties arī mūsu veikalu pārdevēji. FOTO
Viņš paņēma aiz rokas vājredzīgo klienti un izvadāja pa veikalu, salasot viņai nepieciešamās preces.
Trakā pasaule
2015. gada 11. decembris, 23:11

Puisis, no kura varētu mācīties arī mūsu veikalu pārdevēji. FOTO

Jauns.lv

Sociālajos tīklos varenu slavu ieguvis jauns vīrietis, kurš strādā par pārdevēju kādā veikalā Londonā. Viņa iejūtība un manieres pārsteidz daudzus, jo ne bieži nākas redzēt ko tādu: pārdevējs caur veikalu pavadīja kundzi, kura ir gandrīz akla. Viņš palīdzēja sirmajai sievietei iepirkties. Vai gan nav lielisks žests?

Par jauko pārdevēju nekas nebija zināms līdz brīdim, kad attēls ar viņa jauko darbu un paskaidrojums netika ielikts feisbukā. Tūlīt pēc tam foto, ko uzņēma kāds cits veikala klients, kļuva ārkārtīgi populārs, un drīz vien tika noskaidrots pārdevēja vārds. Tas izrādījās 28 gadus vecais Sems.

Sems, kā noprotams, savus darba pienākumus redz daudz plašākā sfērā. Viņš ir ne tikai vienkārši pārdevējs, bet izcils pārdevējs. Puisis manīja, ka veikalā ienāk stipri vājredzīga sirmmāmuļa, un izdomāja viņu pavadīt cauri visam veikalam, atvieglojot sievietei gan iešanu, gan preču ieraudzīšanu. Kā ziņoja aculiecinieks, Sems ne tikai palīdzēja vājredzīgajai iepirkties, bet arī vēlāk izsauca taksometru un bija kopā ar viņu līdz tas piebrauca. Perfekts serviss!

Kasjauns.lv/Foto: Facebook

Tēmas