Orlando Blūma bijusī sieva pozē pavisam plika. FOTO
Austrāliete Miranda Kera kameru priekšā kaila jūtas apbrīnojami labi. To novērojusi arī žurnāla „Haper’s Bazaar” galvenā redaktore.
Slavenības
2015. gada 12. decembris, 16:25

Orlando Blūma bijusī sieva pozē pavisam plika. FOTO

Jauns.lv

Filmu „Karību jūras pirāti” un „Gredzenu pavēlnieks” aktiera Orlando Blūma bijusī sieva austrāliešu modele Miranda Kera savas karjeras laikā piedalījusies daudzās pikantās fotosesijās, taču šī ir līdz šim drosmīgākā.

Laikā, kad žurnāls „Playboy” paziņojis, ka nekad vairs nepublicēs pilnībā kailu sieviešu fotogrāfijas, modes žurnāls „Harper’s Bazaar” izdarījis pretējo, un uz jaunākā numura vāka publicējis 32 gadus vecās Miranda Keras fotogrāfiju, kurā modele ir pilnībā kaila. Vien kājās ir zaigojošas maigi rozā kurpītes. Šo 822 eiro vērto apavu autors ir slavenais zīmols „Christian Louboutin”.

Dēla Flinna māmiņa Miranda Kera pozē kaila uz viesnīcas „penthouse” numura balkona Losandželosā. Turpat līdzās ir citas augstceltnes, no kuru logiem ziņkārīgie, iespējams, sekojuši visai fotosesijas norisei.

Mirandu žurnāla vākam bildējis fotogrāfs Stīvens Čē (Steven Chee). Lai piešķirtu attēlam vairāk glamūra, Mirandas ausis rotā „Alinka” auskari, pašas līnijas „Swarovski by Miranda Kerr” kaklarota un „Sarah & Sebastian” gredzeni.

Fotosesijai modeli gatavojusi vizāžiste Liza Storija, bet par matu sakārtojumu parūpējies frizieris un stilists Deivids Keafs. Žurnāla galvenā redaktore Kellija Haša fotosesijas norisi komentējusi sekojoši: „Tā, ko mēs ievērojām fotosesijas starplaikos, bija sieviete, kas jūtas apbrīnojami labi pati savā ādā (un par ko gan ne?).”

Fani jau pauduši sajūsmu par žurnāla vāka fotogrāfiju. „Kā tas var būt, ka ar gadiem viņa izskatās aizvien labāk?” – savu apbrīnu izteikusi kāda sociālo tīklu lietotāja.

Miranda nekad nav kautrējusies izģērbties kameru priekšā, un kaila ir pozējusi arī citiem preses izdevumiem. 2010. gadā viņas kailfoto bija publicēts uz vīriešu žurnāla „GQ” un izdevuma „Industrie” vāka. Savukārt 2014. gada aprīlī tikko šķirtā jaunā māmiņa atkārtoti izģērbās, pozējot žurnālam „GQ”. Toreiz attēlus uzņēma pasaulē atzītais fotogrāfs Mario Testino.

     

Kasjauns.lv / Foto: Harper’s Bazaar, Vida Press