Meitenīte, kas ugunsgrēkā zaudēja visu, šajos Ziemassvētkos vēlas pavisam nedaudz
Pagātnē pārciestās šausmas Safīrai neliedz priecāties par katru prieka mazumiņu, ko dzīve sniedz šodien.
Trakā pasaule
2015. gada 12. decembris, 22:39

Meitenīte, kas ugunsgrēkā zaudēja visu, šajos Ziemassvētkos vēlas pavisam nedaudz

Jauns.lv

Pirms 2 gadiem Safīra briesmīgā ugunsgrēkā zaudēja tēti un trīs jaunākos brālīšus. Viņas ķermeni klāj apdegumi un viņai nav kreisās kājas un labās rokas. Šajos Ziemassvētkos 8 gadus vecā meitene vēlas saņemt pavisam pieticīgu dāvanu.

Traģiskā ļaunprātīga dedzinātāja izraisītā ugunsgrēkā sadega visa Safīras ģimene. Glābēji viņu atrada līdzās mirušajam tēvam, kas ar savu ķermeni bija pasargājis meitu no nāves. Atlabšanas procesā, meitene pārcieta vairāk nekā 50 operācijas, zaudēja labo roku un kreiso kāju.

Ticiet vai nē, viss, ko šajos Ziemassvētkos Safīra vēlējās saņemt, ir 100 apsveikumu kartiņas, ar ko aizpildīt savas krustmātes apsveikumu kartiņu egli. Kad krustmāte paskaidroja, ka parasti viņa saņem ne vairāk kā 10 apsveikumus, meitene izskatījās noskumusi.

Lai iepriecinātu un pārsteigtu Safīru, krustmāte ievietoja savā Feisbuka lapā foto ar Safīru pie tukšās apsveikuma kartiņu eglītes.

Foto zibenīgi aizceļoja interneta plašumos un ar to dalījās daudzi atbalstītāji, lūdzot sūtīt meitenei apsveikuma kartiņas uz norādīto adresi.

Krustmāte Liza stāsta, ka Safīra ir drošsirdīgākā meitenīte pasaulē. Turklāt, viņa ir attapīga, jautra, gādīga un izcili stipra. Tie, kas reiz satikuši Safīru, nekad nespēj viņu aizmirst.

Adrese, kur nosūtīt Safīrai apsveikumu:

P.O. Box 6126

Schenectady, NY 12306, USA

 

Safīras stāsts Kasjauns.lv