Seriāla "Staigājošie miroņi" zombiju medniekam iekodusi fane!
Normans Rīduss saskāries ar visai savādu mīlestības izpausmi no kādas fanes.
Slavenības
2015. gada 14. decembris, 04:57

Seriāla "Staigājošie miroņi" zombiju medniekam iekodusi fane!

Jauns.lv

Populārā seriāla „Staigājošie miroņi” („The Walking Dead”) aktieris Normans Rīduss (46) uz ekrāniem cīnās ar zombijiem. Nesen īstajā dzīvē viņam uz savas ādas nācies izjust kādas fanes zobus...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktieris Normans Rīduss popularitāti iemantoja pateicoties lomai seriālā „Staigājošie miroņi”. Uz ekrāniem viņa varonis cīnās ar atdzimušiem miroņiem, kas gatavi viņu apēst. Taču nesen kā aktieris piedzīvojis zombiju cienīgu uzbrukumu arī reālajā dzīvē. Turklāt no savas fanes! Aculiecinieki stāsta, ka incidents noticis zombiju konferences laikā, kad uz to ieradies Normans. Pēkšņi no fanu pūļa izlekusi kāda meitene un iekodusi aktierim krūšu rajonā. Kad apsardze pamanīja, kas notiek, tā nekavējoties satvēra meiteni un izveda ārā no telpām. Par laimi kodums nebija dziļš un Normans Rīduss nolēma neizvirzīt apsūdzību pret seriāla fani, kā arī varēja turpināt dalību pasākumā un tikšanos ar citiem faniem.

Acīmredzot meitene, kas nolēma patēlot zombiju, pārāk nopietni uztver seriālu „Staigājošie miroņi”, kam ir augstākie reitingi mūslaiku TV vēsturē. Šobrīd ekrānos tiek rādīta sestā sezona un Rīduss tajā filmējas jau no pašas pirmās sezonas.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press