Kā gan šī glītā meitene varēja sev to nodarīt... VIDEO
Piksija kļuvusi pasaulslavena sava efektīgā izskata dēļ. Lai iegūtu šādas līnijas, viņa izņēmusi 6 ribas.
Trakā pasaule
2015. gada 14. decembris, 16:40

Kā gan šī glītā meitene varēja sev to nodarīt... VIDEO

Jauns.lv

Viņai ir tikai 25 gadi, taču daudzi komentē, ka viņa izskatās daudz vecāka. Piksija Foksa, kā šai skaistulei labpatīk sevi dēvēt, bijušas jau piecpadsmit plastikas operācijas, no kurām vispamatīgākā – ribu izņemšana šmaugam viduklītim.

Foksas viduklis, ietērpts korsetē, nu ir 35 centimetru apkārtmērā. To vēl efektīgāku padara milzīgās silikona krūtis, bet pufīgās lūpas ir kā punkts uz „i” šīs būtnes izkoptajā mākslīgajā daiļumā.

Piksija Foksa savu karjeru erotiska satura materiālos veido ASV, taču pati dzimusi Zviedrijā. Amerikā jauniete var piepildīt savus sapņus, arī vispārdrošākos. Piksija Foksa dievina efektīgo Džesiku no multfilmas par trusīti Rodžeru, un tā, kā zināms, bija maksimāli seksuāla būtne. Cenšoties iegūt tādas formas kā Džesikai, Piksija veikusi 15 operācijas un nebūt negrasās apstāties. Ribu izņemšana bija viņas sapnis! Piksija atrada ārstu, kas izņems viņai sešas ribas. Ribu izņemšana nodrošinājusi ekstremāli šmaugo vidukli. Krūtis piedzīvojušas četras palielināšanas; vairākas operācijas bijušas par godu degunam. Vairāk par sievietes dzīvi skaties video!

Sieviete izņem 6 ribas šmaugākam viduklim: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no video

Tēmas