Astrologs Geste un pirmais "Misters Latvija" Solovjovs atklāti paziņojuši, ka ir pāris
Pirmais titula „Misters Latvija” ieguvējs Vilnis Solovjovs un pazīstamais psihoterapeits Andis Geste neslēpj savas tuvās attiecības. Viņi „Facebook” arī publicējuši savas kopīgās fotogrāfijas.
Slavenības
2015. gada 15. decembris, 17:08

Astrologs Geste un pirmais "Misters Latvija" Solovjovs atklāti paziņojuši, ka ir pāris

Jauns.lv

Pirmais titula „Misters Latvija” ieguvējs Vilnis Solovjovs un pazīstamais astrologs un psihoterapeits Andis Geste jau piecus mēnešus ir pāris. Ne viens, ne otrs nav slēpuši, ka ir geji un nu savas tuvās attiecības arī apliecinājuši ar ierakstiem un fotogrāfijām sociālajos tīklos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andis Geste savā „Facebook” profilā norādījis, ka jau kopš 2015. gada 14. jūlija ir attiecībās ar Vilni Solovjovu. Savukārt viņa partneris publicējis fotogrāfijas, kurās abi redzami kopā.

Solovjovs ir ne tikai Mistera titula ieguvējs, bet arī mākslinieks. Šajā nedēļas nogalē klubā „Bams” Rīgā, Cēsu ielā, viņš atklās savu pirmo personālizstādi „Šūpuļdziesma”, kurā būs skatāmi viņa sietspiedes tehnikā veidoti grafikas darbi

Solovjovs dzimis Liepājā 1970.gadā. Viņš nodarbojies ar sportu, gūstot panākumus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Viņš ir Latvijas un Baltijas čempions 60 metru barjerotā distancē. Vēlāk sācis modeļa karjeru, 1995. gadā tiekot kronēts par pirmo „Misteru Latvija”, bet pēc tam pievērsies dejošanai. No 2010. gada līdz 2013. gadam viņš sadarbojās ar „Australia Fox Studio” un filmējās. 2013. gada maijā Solovjovs atgriezās Latvijā un pievērsās mākslai. Viņš veido fotodarbus sietspiedes tehnikā, grafikas un zīmējumus. Viņam iepriekš bija attiecības ar sievieti, ar kuru laulību pirms vairākiem gadiem šķīra. Ģimenē piedzimušas trīs meitas. Pēc aizbraukšanas no Latvijas Vilnis pārcēlās uz Austrāliju, kur viņam bija attiecības ar vīrieti, un viņš jutās laimīgs.

Savukārt Geste ir pazīstams psihoterapeits un astrologs, kurš interneta portālos regulāri dalās ar padomiem un prognozēm. Viņš arī nekad nav slēpis, ka ir gejs. Pirms gadiem 15 viņš dzīvoja Sibīrijā un bija visarionisma piekritējs. Pirmā izglītība Gestem bija veterinārsts, un viņš strādāja par veterinārārstu, bet vēlāk ieguva psihoterapeita izglītību.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook, Mārtiņš Ziders