Puiši sajūsmā! Lazarevs pārstāvēs Krieviju Eirovīzijā. FOTO
Sergejam Lazarevam patīk šādam pozēt. Tagad simpātiskais vīrietis pārstāvēs Krieviju Eirovīzijā, par ko īpaši sajūsmā ir šī dziesmu konkursa fani.
Slavenības
2015. gada 16. decembris, 05:33

Puiši sajūsmā! Lazarevs pārstāvēs Krieviju Eirovīzijā. FOTO

Jauns.lv

Kļuvis zināms, ka starptautiskajā dziesmu konkursā “Eirovīzija”, kas 2016. gada maijā notiks Zviedrijā, Krieviju pārstāvēs Latvijā labi pazīstamais kaimiņvalsts dziedātājs Sergejs Lazarevs.

32 gadus vecais Sergejs Lazarevs ir biežs viesis Latvijā, un tieši Latvijā viņš guva pirmos skatuves panākumus, kad 2002. gadā ar grupu “Smash!!” uzvarēja konkursā “Jaunais vilnis”. Kopš tās reizes viņš kopā ar Ļeru Kudrjavcevu bija arī vairākkārtējs šī konkursa vadītājs.

Tagad Sergejs Lazarevs kļuvis par lielāko Krievijas cerību par uzvaru Eirovīzijā, jo pirms gada Krievijas pārstāve Poļina Gagarina izcīnīja otro vietu un kaimiņvalstī visai nopietni sāka runāt, ka beidzot pienācis laiks Krievijai atkal plūkt uzvaras laurus (Krievija pirmo un pagaidām pēdējo reizi uzvarēja Eirovīzijā 2008. gadā, kad tas izdevās Dimam Bilanam).

Par to, ka piedalīsies Eirovīzijā, Lazarevs paziņoja pirms nedēļas “Krievijas Nacionālās muzikālās prēmijas” pasniegšanas ceremonijā, kurā viņš tika atzīts par Gada dziedātāju. Šis jaunums bija diezgan liels pārsteigums Krievijas šovbiznesā, jo līdz šim Lazarevs vairākkārt kategoriski atteicies doties uz Eirovīziju, turklāt par galveno kandidāti uz dalību 2016. gada Eirovīzijā tika uzskatīta šova “Balsis” iepriekšējās sezonas (kurā pusfinālā iekļuva mūsu Intars Busulis) uzvarētāja, 25 gadus vecā daiļava Aleksandra Vorobjova.

Sergejs Lazarevs Eirovīzijā izpildīs Filipa Kirkorova dziesmu, turklāt tieši Filips Kirkorovs, kurš tiek uzskatīts par galveno Eirovīzijas speciālistu Krievijā, jau sarūpējis Lazarevam “dream team” – zvaigžņu komandu no grieķu režisoriem, horeogrāfiem un citiem meistariem, kas jau daudzus gadus gatavojuši Eirovīzijas labākos numurus.

Sajūsmu par Sergeja Lazareva, kurš bērnībā nodarbojies ar mākslas vingrošanu, bet vēlāk pievērsies mūzikai, dalību Eirovīzijā paspējuši izteikt vairāki pazīstami Eirovīzijas blogeri, kuri neslēpj savu netradicionālo orientāciju. Viņi apbrīnojuši Lazareva sportisko ķermeni, simpātisko izskatu, un tikai pēc tam – arī lielisko balsi.

Tas, ka dziedātāja izskatu no novērtē ārzemēs, nav pārsteigums, jo Sergejs Lazarevs ne reizi vien atzīts par Krievijas seksīgāko dziedātāju, turklāt par viņu tīksminās ne tikai daiļais dzimums, bet arī puiši - par Sergeja Lazareva netradicionālo orientāciju baumo jau sen. Piemēram, Krievijas šovbiznesā mēļo, ka četrus gadus ilgušais Lazareva romāns ar efektīgo blondīni, TV zvaigzni Ļeru Kudrjavcevu (ar kuru viņš kopā vadījis arī “Jauno vilni”), bija tikai prasmīgs triks acu aizmālēšanai, jo patiesībā dziedātājam otrā pusīte esot vīrietis.

Jau pirms vairāk nekā desmit gadiem kaimiņzemes bulvārprese klāstīja, ka Sergejs Lazarevs dzīvo kopā ar vīrieti — savu palīgu un menedžeri Mihailu Dvorecki. Abi kopā jau vairākkārt viesojušies arī Latvijā. Šķiet, arī dziedātāja Alla Pugačova toreiz bija lietas kursā par Sergeja Lazareva īpašajām attiecībām ar savu palīgu. „Novēlu tev nesteigties ar precēšanos. Tev ir vajadzīgs draugs, dzīvesbiedrs, tāpēc ka visi tie seksi šmeksi — tie atnāk un aiziet. Vienīgi, ja vēlēsies bērniņu, protams, var jau pacensties… Zinu, ka tev ir draugs un palīgs Miša, un es apsveicu tevi ar to, ka viņš tevi ļoti mīl un palīdz,” pirms gadiem pieciem kādā radiotiešraidē sarunā ar Sergeju Lazarevu maigā balsī runāja Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova.

Sergejs Lazarevs

 

Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva