Slavenības
2015. gada 16. decembris, 07:31

Atis Zviedris pēc velo zādzības vērsies policijā

Jauns.lv

TV šova „Izklausies redzēts” dalībnieks un grupas „Flame & The Rolltones” mūziķis Atis Zviedris palicis bez iemīļotā velosipēda. Viņam tas nozagts no slēgtas kāpņutelpas, un tagad Zviedris teic, ka turpmāk velosipēdu būs jāpieslēdz ar govs ķēdi.

„Velosipēds bija kāpņu telpā aiz durvīm ar koda atslēgu, kārtīgi piesprādzēts ar speciālo veloatslēgu,” stāsta mūziķis, kurš cerību atrast aizdzīto braucamo nav atmetis, tomēr arī ilūzijas par riteņa atgūšanu nelolo.

Kaut arī Atis nākamajā dienā grasījās doties meklēt nozagto velosipēdu uz krāmu tirgiem un citām vietām, kur garnadži to varētu tirgot, tam viņam nav atlicis laika. “Vienīgais, ko pagaidām esmu darījis lietas labā, ir iesniegums policijā. Vispār pieļauju, ka velosipēds ir jau izjaukts un “sadalīts” detaļās. Kaut kādā ziņā to velosipēdu esmu jau „norakstījis”, tā, ka ļoti vairs nepārdzīvoju. Pavasarī pirkšu jaunu,” saka mūziķis.

Zviedris vismaz priecājas, ka viņas mīļotās meitenes Anetes velosipēdu izdevies pasargāt no zagļu nagiem, jo tieši tajā dienā tas atradās Anetes darbavietā.

Atis arī atklāj, ka tagad sapratis, ka vienīgā izeja, lai velosipēds būtu drošībā, tas ir jātur savā dzīvoklī vai arī jāpieslēdz pavisam drošā veidā. „Citiem es varu ieteikt velosipēdu pielikt pie govs ķēdes un aizslēgt ar kārtīgu čuguna piekaramo atslēgu, kuru nevar ne pārzāģēt, ne pārkniebt, ne atslēgt.”

Kasjauns.lv / foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva